Moški čevlji ASOLO SPACE GV črni/srebrni/A386

Moški čevlji ASOLO SPACE GV črni/srebrni/A386

Moški čevlji ASOLO SPACE GV črni/srebrni/A386

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 148,31 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški čevlji ASOLO SPACE GV črni/srebrni/A386 - opis izdelka

Moški čevlji ASOLO SPACE GV črni/srebrni/A386 Lahki pohodniški čevlji, s katerimi se lahko izognete skrbem vsakdanjega življenja. So vodoodporni, varujejo vaše sklepe in so zanesljivi. Pot se dvigne in s tem tudi raven endorfinov v telesu. Končno si spet zunaj in lahko greš, kamorkoli želiš. Čez skale, korenine in luknje do lepega dne v gorah. Na skali boste potrebovali nekaj pomoči z rokami, vendar se lahko zanesete na čevlje Asolo Space GV. Do vrha je le še nekaj metrov. Odlično! Pri spuščanju stopajte previdno - v mehko anatomsko blazinico. Preden se odpravite do avta, se lahko spustite v potok in s čevljev sperete prah. Membrana Gore-Tex ne prepušča kapljic. Ključne lastnosti Teža: 340 g (1/2 para) Zgornji del: vodoodbojno usnje 1,4-1,6 mm Membrana: Gore-Tex Extended Comfort Podplat: Vibram® A-Sport s samočistilnim vzorcem Vmesni podplat: mehak EVA Vložek: anatomski A-Sport Gumijasta zaščita prstov Outdoor čevlji » Trekking čevlji » Moški čevlji ASOLO SPACE GV črni/srebrni/A386

Ta izdelek je v kategoriji Pohodniški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 5 UK, 9, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Izdelek Moški čevlji ASOLO SPACE GV črni/srebrni/A386 najdete med izdelki v skupini Moški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 5 UK, 9, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Moški čevlji ASOLO SPACE GV črni/srebrni/A386 - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost12,5 UK
Velikost13 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Moški čevlji
ZnamkaAsolo
Velikost5 UK, 9
E-trgovinaGamisport.si

Moški čevlji ASOLO SPACE GV črni/srebrni/A386 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški čevlji ASOLO SPACE GV črni/srebrni/A386 - drugi zanimivi izdelki

Moški čevlji ASOLO SPACE GV črni/srebrni/A386 - kako najti najboljšo ponudbo?