moški touring hlače Silvini Soracte za MP1748 črna / rdeča

moški touring hlače Silvini Soracte za MP1748 črna / rdeča

moški touring hlače Silvini Soracte za MP1748 črna / rdeča

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 63,39 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

moški touring hlače Silvini Soracte za MP1748 črna / rdeča - opis izdelka

moški touring hlače Silvini Soracte za MP1748 črna / rdeča Moške tehnične hlače so namenjene predvsem aktivnim smučarjem in rekreativnim tekačem na smučeh. Zahvaljujoč kombinaciji materialov Powerterm in superlite softshell so hlače zadaj popolnoma zračne, spredaj pa ne pihajo. Model Sorracte Pro ima zgornji zadnji del, ki je bolj izoliran in vodoodporen. Smučarji bodo cenili ekspanzivno prezračevanje, anatomsko oblikovan kroj in izjemno prilagodljiv material v kolenih, ki jim bodo omogočali popolno svobodo gibanja. Notranjost hlač je ojačana, da prepreči odrgnine smučarskih čevljev. Hlače so na strani popolnoma odpete, zato lahko enostavno prilagodite njihovo širino in jih potegnete čez smučarske čevlje ali pa jih nosite kot tekaške hlače. Na pasu je elastični trak s silikonskim trakom, zato bodo hlače med aktivnim gibanjem ostale na svojem mestu. Specifikacije odsevni elementi zaostrovanje potnega lista protizdrsni silikonski trak stranska zadrga v polni dolžini prezračevanje dva stranska žepa na zadrgo guma v pasu material, odporen proti obrabi na notranji strani hlač Material YKK - zadrge s preverjeno kakovostjo, vrhunska japonska tehnologija, jamstvo zanesljivosti POWERterm - izoliran material s flisom na notranji strani, učinkovit za odvajanje znoja in toplotno izolacijo Softshell W-odporni lahki, lahki material z vodoodbojno in zračno membrano membrana 10.000 mm / 10.000 g / m2 SezShe pomlad, jesen, zima Šport tek na smučeh Hlače » Športne hlače » moški touring hlače Silvini Soracte za MP1748 črna / rdeča

Izdelek moški touring hlače Silvini Soracte za MP1748 črna / rdeča spada v skupino izdelkov Moške hlače, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, velikost je 3XL.

moški touring hlače Silvini Soracte za MP1748 črna / rdeča - parametri izdelka

Velikost4XL
Velikost5XL
VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
KategorijaHlače, Moške hlače
ZnamkaSilvini
Velikost3XL

moški touring hlače Silvini Soracte za MP1748 črna / rdeča - zgodovina cen in razpoložljivosti

moški touring hlače Silvini Soracte za MP1748 črna / rdeča - drugi zanimivi izdelki

moški touring hlače Silvini Soracte za MP1748 črna / rdeča - kako najti najboljšo ponudbo?