Moško kolesarjenje majica Kilpi ALVI-M kaki

Moško kolesarjenje majica Kilpi ALVI-M kaki

Moško kolesarjenje majica Kilpi ALVI-M kaki

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 41,28 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moško kolesarjenje majica Kilpi ALVI-M kaki - opis izdelka

Moško kolesarjenje majica Kilpi ALVI-M kaki Uživajte v vzponu na zahtevne prelaze in kasnejše spuste brez omejitev. Kilpi ALVI-M je moški kolesarska majica, ki vam omogoča prav to. Cestni kolesarji bodo cenili nizko težo, dihajoč in prijetno hladen material OPTI-DRY v kombinaciji z mrežo na hrbtu, straneh in pazduhah. Ta lahka konstrukcija je združena s številnimi funkcionalnimi lastnostmi, kot je podaljšani zadnji del z silikonskim potiskom ali deljenim zadnjim žepom za gele in manjše predmete. Prednosti moške kolesarske majice Kilpi ALVI-M: lahek material OPTI-DRY zračna mrežasta tkanina na hrbtni strani, straneh in pazduhah podaljšana hrbtna stran s silikonskim tiskom, ki preprečuje zmečkanje razdeljen zadnji žep in stranski žep z zadrgo odsevni elementi na rokah in hrbtu Kolesarska oblačila » Kolesarski dresi » Moško kolesarjenje majica Kilpi ALVI-M kaki

Izdelek Moško kolesarjenje majica Kilpi ALVI-M kaki najdete med izdelki v skupini Kolesarski dresi, je v ponudbi blagovne znamke Kilpi v velikosti 3XL.

Moško kolesarjenje majica Kilpi ALVI-M kaki - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
FunkcionalnoJa
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaMajica, kolesarjenje, Dresi, Kolesarski dresi
ZnamkaKilpi
Velikost3XL

Moško kolesarjenje majica Kilpi ALVI-M kaki - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moško kolesarjenje majica Kilpi ALVI-M kaki - drugi zanimivi izdelki

Moško kolesarjenje majica Kilpi ALVI-M kaki - kako najti najboljšo ponudbo?