Moško kolesarjenje majica Kilpi KORIDOR-M svetlo modra

Moško kolesarjenje majica Kilpi KORIDOR-M svetlo modra

Moško kolesarjenje majica Kilpi KORIDOR-M svetlo modra

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 53,68 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moško kolesarjenje majica Kilpi KORIDOR-M svetlo modra - opis izdelka

Moško kolesarjenje majica Kilpi KORIDOR-M svetlo modra V lahki majici Kilpi CORRIDOR-M lahko blesteli na MTB maratonu, cestni dirki in na priložnostni vožnji s prijatelji. Zaradi materiala OPTI-DRY je majica zelo hitra se hitro suši in zagotavlja natančno takšno elastičnost, kot jo pričakujete od poletne majice kolesarskih oblačil. Dihajoči vložki v pazduhah in bokih vam omogočajo omogočajo, da lahko kadar koli šprintate brez strahu pred pregrevanjem. Seveda je majica so ploski šivi, prefinjen kroj in žepi na hrbtu za gele in drugo in druge manjše predmete. Prednosti moške kolesarske majice Kilpi CORRIDOR-M: lahek material OPTI-DRY zračni vložki v pazduhah in na straneh oblikovani deli se prilagajajo oblinam telesa ploščati šivi ne dražijo kože spodnji rob z anti-piling silikonom trije prostorni žepi in žep z zadrgo na hrbtni strani odsevni elementi Kolesarska oblačila » Kolesarski dresi » Moško kolesarjenje majica Kilpi KORIDOR-M svetlo modra

Izdelek Moško kolesarjenje majica Kilpi KORIDOR-M svetlo modra spada v skupino izdelkov Kolesarski dresi, je v ponudbi blagovne znamke Kilpi v velikosti 3XL.

Moško kolesarjenje majica Kilpi KORIDOR-M svetlo modra - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
FunkcionalnoJa
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaMajica, kolesarjenje, Dresi, Kolesarski dresi
ZnamkaKilpi
Velikost3XL

Moško kolesarjenje majica Kilpi KORIDOR-M svetlo modra - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moško kolesarjenje majica Kilpi KORIDOR-M svetlo modra - drugi zanimivi izdelki

Moško kolesarjenje majica Kilpi KORIDOR-M svetlo modra - kako najti najboljšo ponudbo?