Moško kolesarjenje majica Kilpi SALETTA-M temno modra

Moško kolesarjenje majica Kilpi SALETTA-M temno modra

Moško kolesarjenje majica Kilpi SALETTA-M temno modra

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 49,55 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moško kolesarjenje majica Kilpi SALETTA-M temno modra - opis izdelka

Moško kolesarjenje majica Kilpi SALETTA-M temno modra Kolesarska majica Kilpi SALETTA-M je vsestranska, njene hitro sušeče lastnosti pa boste med gorskim kolesarjenjem uporabljali tako na cesti kot na poti. Funkcionalnost majice zagotavlja material OPTI-DRY, za vaše popolno udobje tudi v vročih dneh pa smo v pazduhe všili zračne vložke. Na hrbtni strani najdete prostoren razdeljen žep in majhen žep na zadrgo na strani za manjše predmete. Vse to v povzetku celostranski potisk, ki bo vašim prijateljem med vožnjo povzročil vrtoglavico. Prednosti moške kolesarske majice Kilpi SALETTA-M: material oPTI-DRY je hladen in se hitro suši spodnji rob s silikonskim tiskom za preprečevanje pilling blazinice pod pazduho so zelo zračne razdeljen prostoren žep na hrbtni strani, dostopen med vožnjo žep z zadrgo za dragocenosti na strani odsevni elementi na hrbtu, rokavih in straneh Kolesarska oblačila » Kolesarski dresi » Moško kolesarjenje majica Kilpi SALETTA-M temno modra

Izdelek Moško kolesarjenje majica Kilpi SALETTA-M temno modra najdete med izdelki v skupini Kolesarski dresi, je v ponudbi blagovne znamke Kilpi v velikosti 3XL.

Moško kolesarjenje majica Kilpi SALETTA-M temno modra - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
FunkcionalnoJa
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaMajica, kolesarjenje, Dresi, Kolesarski dresi
ZnamkaKilpi
Velikost3XL

Moško kolesarjenje majica Kilpi SALETTA-M temno modra - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moško kolesarjenje majica Kilpi SALETTA-M temno modra - drugi zanimivi izdelki

Moško kolesarjenje majica Kilpi SALETTA-M temno modra - kako najti najboljšo ponudbo?