Moško kolesarjenje majica Silvini Ansino MD1608 ocean

Moško kolesarjenje majica Silvini Ansino MD1608 ocean

Moško kolesarjenje majica Silvini Ansino MD1608 ocean

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 78,10 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moško kolesarjenje majica Silvini Ansino MD1608 ocean - opis izdelka

Moško kolesarjenje majica Silvini Ansino MD1608 ocean Moška kolesarska majica Ansino ozkega anatomskega kroja s tremi zadnjimi žepi. Kroj majice je dovolj ozek, da jo lahko uporabljate za cestno kolesarjenje, pa tudi za bolj športno MTB. Uporabljeni material je udoben, prilagodljiv in zelo funkcionalen (74 % poliestra, 26 % elastana). Sprednji del majice je precej skrajšan, da se dobro prilega sedečim upognjenim kolesarjem. Po vsej dolžini ima kostno zadrgo, ki jo je enostavno upravljati z eno roko. Podaljšani hrbtni del je zategnjen s široko silikonsko elastiko, zato se majica dobro prilega in se ne dviguje. Ansino ima sodobne podaljšane rokave, izrezane z laserjem, na levem rokavu pa je všita oblikovna črta kot rob. Za večjo varnost se uporabljajo odsevni elementi. Specifikacije odsevni elementi dolga glavna zadrga 3 zadnji žepi hrbet iz zračnega materiala podaljšani zadnji del podaljšani rokavi prilegajoči se športni kroj anatomsko oblikovani rokavi spodnji rob zaključen s protizdrsnim tiskom kakovostna kostna zadrga Kolesarska oblačila » Kolesarski dresi » Moško kolesarjenje majica Silvini Ansino MD1608 ocean

Izdelek Moško kolesarjenje majica Silvini Ansino MD1608 ocean najdete med izdelki v skupini Kolesarski dresi, je v ponudbi blagovne znamke Silvini v velikosti 3XL.

Moško kolesarjenje majica Silvini Ansino MD1608 ocean - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaMajica, kolesarjenje, Dresi, Kolesarski dresi
ZnamkaSilvini
Velikost3XL

Moško kolesarjenje majica Silvini Ansino MD1608 ocean - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moško kolesarjenje majica Silvini Ansino MD1608 ocean - drugi zanimivi izdelki

Moško kolesarjenje majica Silvini Ansino MD1608 ocean - kako najti najboljšo ponudbo?