pletene Merino plaid Kama 5032 101

pletene Merino plaid Kama 5032 101

pletene Merino plaid Kama 5032 101

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 92,66 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

pletene Merino plaid Kama 5032 101 - opis izdelka

pletene Merino plaid Kama 5032 101 V ženskem ponču se boste počutili elegantno in udobno. Za primerno toploto poskrbi puhast pletenin iz kombinacije vrhunskih vlaken, ki ga lahko dopolnimo s kapo in rokavi za roke, v istem pleteninu. material Schoeller 45% merino volna 55% akril Bluesign® certifikat o najvišji okolju prijaznosti in varnosti velikost M, L kroj za ženske enostavno vzdrževanje narejeno na Češkem Preja - 45/55 Merino volna / akril Kombinacija fine merino volne in volumetričnega akrila odlikuje mehkoba, puhastost in toplina. Bluesign®APPROVED - certifikat o najvišji okolju prijaznosti in varnosti. OSNOVNA PRAVILA ZA OBDELAVO IZDELKOV IZ MERINO VOLNE Izdelek je mogoče prati v pralnem stroju. Uporabljajte Self program za volno, ki upošteva bolj nežno pranje (primerna temperatura in zmanjšana hitrost ožemanja). Izdelek lahko ročno operete v mlačni kopeli do 30 ° C. Nato nežno stisnite in posušite v vodoravnem položaju, najbolje na brisači. Med izpiranjem postopoma znižujte temperaturo kopeli, da preprečite padavine ali deformacije. Za ročno in strojno pranje uporabljajte blage detergente iz volne. Izdelka ne sušite na grelniku. Če ogrevanje preseže temperaturo 30 ° C, (in to je povsem normalno) se bo tudi voda v pleteninah segrela nad 30 ° C in izdelek bo kondenziral na enak način kot med nepravilnim pranjem - ne uporabljajte mehčalca! POZOR! PRANJE V VROČI VODI (VEČ KOT 30 ° C) IN DOLUGO MLINENJE V PRALNIH STROJIH ZAVRNITE IZDELEK, PLETITE KRZNO IN ZGUBITE. PROTI TEM IZDELKU NI MOGOČE PRITOŽITI. Hoodiji in puloverji » Puloverji » pletene Merino plaid Kama 5032 101

Izdelek pletene Merino plaid Kama 5032 101 najdete med izdelki v skupini Ženski puloverji, pripada znamki Kama, je izdelan v velikosti M, S, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Ženske puloverje, pripada znamki Kama, je izdelan v velikosti M, S, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

pletene Merino plaid Kama 5032 101 - parametri izdelka

VelikostL / XL
VelikostS / M
KategorijaPuloverji, Ženski puloverji, Ženske puloverje, Pončo
ZnamkaKama
VelikostM, S
E-trgovinaGamisport.si

pletene Merino plaid Kama 5032 101 - zgodovina cen in razpoložljivosti

pletene Merino plaid Kama 5032 101 - drugi zanimivi izdelki

pletene Merino plaid Kama 5032 101 - kako najti najboljšo ponudbo?