Puloverček Direct Alpine Sakura Tehnična stran Lady Rosewood / korale

Puloverček Direct Alpine Sakura Tehnična stran Lady Rosewood / korale

Puloverček Direct Alpine Sakura Tehnična stran Lady Rosewood / korale

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 137,23 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Puloverček Direct Alpine Sakura Tehnična stran Lady Rosewood / korale - opis izdelka

Puloverček Direct Alpine Sakura Tehnična stran Lady Rosewood / korale Ženska športna jakna za večje toplotno udobje iz mehkih, funkcionalnih in zelo raztegljivih materialov Polar tec. Sodobna hibridna konstrukcija združuje visokokakovostni material Power Stretch na zgornjem sprednjem delu in ramenih za toplotno udobje s strukturiranim materialom Power Grip na kapuci, hrbtu in koncih rokavov za povečan obod znoja med aerobnimi dejavnostmi. Mehki funkcionalni, zelo raztegljivi materiali z odličnimi izolacijskimi lastnostmi in zelo dobro mehansko odpornostjo za maksimalno udobje uporabnika. Tesno prilegajoč se, anatomsko natančen kroj skupaj z elastičnim materialom nikakor ne omejuje gibanja. Jakna je primerna kot drugi ali zgornji sloj šibkejše izolacije v prehodnem obdobju med vsemi dejavnostmi na prostem in športnimi dejavnostmi.Teža: 337 g Glavna 1: 57 % recikliran poliester + 33 % poliamid (najlon) + 10 % poliuretan (Spandex) - POLARTEC® Power Stretch® Pro, glavna 2: 94 % recikliran poliester + 6 % poliuretan (elastan) - POLARTEC® Power Grid®,Kroj: damski (SPORT FIT)OPIS Prilegajoča se kapuca in rokavi z elastičnim robom. Glavna zadrga z zaščito za brado. Dva stranska žepa z zadrgo. Anatomsko oblikovani rokavi. Oblikovan hrbet s podaljšanim spodnjim robom. Izdelano v Evropi Hoodiji in puloverji » Hoodis » Puloverček Direct Alpine Sakura Tehnična stran Lady Rosewood / korale

Ta izdelek najdete v skupini Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Direct Alpine, je izdelan v velikosti 2XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Puloverček Direct Alpine Sakura Tehnična stran Lady Rosewood / korale - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne
ZnamkaDirect Alpine
Velikost2XL
E-trgovinaGamisport.si

Puloverček Direct Alpine Sakura Tehnična stran Lady Rosewood / korale - zgodovina cen in razpoložljivosti

Puloverček Direct Alpine Sakura Tehnična stran Lady Rosewood / korale - drugi zanimivi izdelki

Puloverček Direct Alpine Sakura Tehnična stran Lady Rosewood / korale - kako najti najboljšo ponudbo?