Ženske hlače Direct Alpine REBEL Gospa antracit / korale

Ženske hlače Direct Alpine REBEL Gospa antracit / korale

Ženske hlače Direct Alpine REBEL Gospa antracit / korale

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 166,98 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske hlače Direct Alpine REBEL Gospa antracit / korale - opis izdelka

Ženske hlače Direct Alpine REBEL Gospa antracit / korale Tehnični kroj, razvit iz moškega modela Rebels, namenjen predvsem za smučarsko-alpske odprave , ledno in mešano plezanje ter rekreativno tek na smučeh in pohodništvo. Glavni material na izpostavljenih mestih je odporen na obrabo in prožen, z notranjo plastjo Coolmax®. Model dopolnjujejo še plošče iz zelo prožnega in zračnega materiala za učinkovito prezračevanje odvečne toplote. Zelo prijetna notranja stran obeh materialov vam omogoča, da jo nosite neposredno na telesu. Elastičen pas zagotavlja zelo udobno prileganje. Žepi in zračniki so nameščeni tako, da jih lahko dosežete tudi med napornim plezanjem v pasu. Hlače so na spodnjem delu opremljene z zaščito pred poškodbami zaradi smučarskega roba in konic krpelj. Anatomski kroj temelji na naravni obliki ženskega telesa in sledi njenemu gibanju med športom. Hlače se odlično prilegajo in zagotavljajo maksimalno udobje.Teža: 355 g Glavna 1: 45 % poliamid (najlon) + 23 % poliamid (Cordura®) + 23 % poliester (Thermolite®) + 9 % poliuretan, DWR - krtačena tkanina, odporna na obrabo, glavna 2: 42 % poliamid (Cordura®) + 29 % poliamid (najlon) + 17 % poliester (Aerocool) + 12 % poliuretanKroj: dama (pravilnega kroja) OPIS Elastičen pas z zanko za pas. Anatomski rez. En sprednji žep, zavarovan z zadrgo, stranski žep za mehe, zavarovan z zadrgo. Prezračevanje odvečne toplote prek stranskih zadrg. Stopničast klin iz zelo prožnega in zračnega materiala za svobodo gibanja. Izdelano v Evropi Hlače » Športne hlače » Ženske hlače Direct Alpine REBEL Gospa antracit / korale

Ta izdelek je v kategoriji Ženske hlače, pripada znamki Direct Alpine, je izdelan v velikosti 2XL, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Izdelek Ženske hlače Direct Alpine REBEL Gospa antracit / korale najdete med izdelki v skupini Ženske športne hlače, proizvaja ga blagovna znamka Direct Alpine, je izdelan v velikosti 2XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ženske hlače Direct Alpine REBEL Gospa antracit / korale - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
KategorijaHlače, Ženske hlače, Ženske športne hlače
ZnamkaDirect Alpine
Velikost2XL
E-trgovinaGamisport.si

Ženske hlače Direct Alpine REBEL Gospa antracit / korale - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske hlače Direct Alpine REBEL Gospa antracit / korale - drugi zanimivi izdelki

Ženske hlače Direct Alpine REBEL Gospa antracit / korale - kako najti najboljšo ponudbo?