Tekstil pečenje na žaru predpasnik Feuermeister BBQ Črna Premium

Tekstil pečenje na žaru predpasnik Feuermeister BBQ Črna Premium

Tekstil pečenje na žaru predpasnik Feuermeister BBQ Črna Premium

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 28,88 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Tekstil pečenje na žaru predpasnik Feuermeister BBQ Črna Premium - opis izdelka

Tekstil pečenje na žaru predpasnik Feuermeister BBQ Črna Premium Eleganten predpasnik za žar, kuhinjo in peko za popolno zaščito pri peki na žaru, kuhanju ali peki. Narejen je iz močnega in trpežnega materiala. Predpasnik je opremljen z dvema prostornima žepoma, v katerih boste imeli vse, kar potrebujete. Zaradi vezalk se prilega vsaki obliki in velikosti telesa. Nujna oprema za vsakega upravljavca žara in vsakega kuharja. Univerzalna velikost. Zelo praktičen pomočnik in hvaležno darilo. Privlačna darilna embalaža. predpisi o velikosti 2 praktična žepa dimenzije približno 80 x 100 cm pranje do 60 °C material: bombaž/poliester črna z rdečim usnjenim logotipom Feuermeister. Grilanje » Orodje za žar » Tekstil pečenje na žaru predpasnik Feuermeister BBQ Črna Premium

Izdelek Tekstil pečenje na žaru predpasnik Feuermeister BBQ Črna Premium spada v skupino izdelkov Pečenje na žaru, pripada znamki Feuermeister®.

Tekstil pečenje na žaru predpasnik Feuermeister BBQ Črna Premium - parametri izdelka

Tekstil pečenje na žaru predpasnik Feuermeister BBQ Črna Premium - zgodovina cen in razpoložljivosti

Tekstil pečenje na žaru predpasnik Feuermeister BBQ Črna Premium - drugi zanimivi izdelki

Tekstil pečenje na žaru predpasnik Feuermeister BBQ Črna Premium - kako najti najboljšo ponudbo?