Zaščitniki Tempish RIMZ

Zaščitniki Tempish RIMZ

Zaščitniki Tempish RIMZ

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 45,41 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Zaščitniki Tempish RIMZ - opis izdelka

Zaščitniki Tempish RIMZ Za agresivno rolkanje, skateboard, longboard, downhill, freestyle skuterje. Zaščita za zapestje je tradicionalne oblike s plastičnimi ojačitvami zapestja na obeh straneh. Stabilen položaj je zavarovan s trojnim trakom Velcro. Notranji material je zelo mehak in dobro vpija vlago (znoj). Plastične ojačitve lahko previdno odstranite in zaščito operete v mlačni vodi z detergentom. Ščitniki za kolena in komolce: zunanji trdi ščitnik iz trpežne plastike dobro ščiti sklepe med udarci. Na tekstilni del so pritrjene s tremi pari velikih zakovic. Notranja debela pena intenzivno in zanesljivo absorbira udarce in zmanjšuje poškodbe. Notranja vdolbina v penastem povoju preprečuje, da bi se ščitnik sam od sebe premaknil, kar zagotavlja njegov pravilen položaj in s tem najboljšo zaščito. Tekstilni del ščitnika je sestavljen iz dveh delov: prvi del je z elastičnim trakom pritrjen na okončino nad sklepom in se premika skupaj z njo, drugi del ščitnika pa je nameščen neposredno na sklep in ga ščiti v primeru udarca. Takšna zasnova zagotavlja veliko svobode gibanja, ščitnik pa minimalno omejuje gibanje. Po kratkem času uporabnik ne bo več zaznal, da ima ščitnik, saj se naravno prilagodi načinu drsanja. Spodnji trak pritrdite tako, da ga potegnete nazaj skozi oko na strani ščitnika, ponovno na trak z velcro. Velcro je na notranji strani, zato je možnost, da bi se pri padcu ali trčenju izpulil, minimalna. Varovala so opremljena z nogavico, ki drži varovalo v pravilnem položaju v primeru nenamernega sproščanja pasu med padcem in absorbira pritisk pasu na kožo. kolena (obseg v cm) komolci (obseg v cm) zapestja (obseg v cm) velikost zgornji/spodnji zgornji/spodnji S 24-28/24-28 19-21/18-20 15-16M 29-34/29-34 21-23/21-23 17-19L 35-40/35-40 25-28/25-28 18-19XL 40-44/40-44 28-30/28-30 20-21 Rolanje » In-line ščitniki » Zaščitniki Tempish RIMZ

Izdelek Zaščitniki Tempish RIMZ spada v skupino izdelkov Freestyle skuterji, proizvaja ga blagovna znamka Tempish, v velikosti XL, barvna varianta je črna, rdeča, roza, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Zaščitniki Tempish RIMZ - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
barvačrna / rdeča
barvaroza
Intrastatskate kolečkové-2,00-95067030
KategorijaSkuterji, Ščitniki, Rolkanje, Freestyle skuterji
ZnamkaTempish
VelikostXL
barvačrna, rdeča, roza
E-trgovinaGamisport.si

Zaščitniki Tempish RIMZ - zgodovina cen in razpoložljivosti

Zaščitniki Tempish RIMZ - drugi zanimivi izdelki

Zaščitniki Tempish RIMZ - kako najti najboljšo ponudbo?