Zaščitniki Tempish Tudi 3 nastavite črna

Zaščitniki Tempish Tudi 3 nastavite črna

Zaščitniki Tempish Tudi 3 nastavite črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 30,95 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Zaščitniki Tempish Tudi 3 nastavite črna - opis izdelka

Zaščitniki Tempish Tudi 3 nastavite črna Komplet sestavljajo ščitniki za zapestje, koleno in komolec. Zaščita za zapestje ima plastično ojačitev, ki zapestje od znotraj ščiti pred poškodbami. Notranji del vseh ščitnikov je izdelan iz fine tkanine, ki absorbira vlago (znoj) in nežno drsi po koži. Zaščita za zapestje z varno pritrdi s tanjšim trakom na dlani in širšim trakom na zapestja z našitkom z logotipom TEMPISH. Plastična lupina kolenskih blazinic in so zelo trpežne in imajo popolno anatomsko obliko, ki zagotavlja stabilen položaj ščitnika, udobno delovanje med drsanjem in gibanjem ter visoko raven zaščite v primeru padca. Pritrjena je na tekstilni del ščitnika pritrjen je s tremi pari zakovic. Tekstilni del ščitnika je sestavljen iz treh delov delov: prvi del je pritrjen na okončino z elastičnim trakom nad sklepom in se premika skupaj z njim. Drugi del ščitnika je nameščen neposredno na sklep in ga ščiti v primeru udarca Tretji del ščitnika je z elastičnim trakom pritrjen na okončino pod sklepom in se premika skupaj z njo skupaj z delom okončine pod sklepom Ta zasnova zagotavlja veliko svobodo gibanja, ščitnik pa minimalno omejuje gibanje. Uporabnik po uporabnik po kratkem času ne bo več zaznal, da ima varovanca, saj bo seveda ko se drsalec premika. Zaščite so opremljene z nogavico, ki drži ščitnik v pravilnem položaju v primeru nenamernega udarca primeru padca, poleg tega pa blaži pritisk traku na kožo. Zaščite so v nevsiljivi, konservativni črni barvi, z majhnimi barvnimi dodatki. Določitev Velcro trakovi Velikosti: Kolena (obseg v cm) komolci (obseg v cm) zapestje (obseg v cm) velikost zgornji/spodnji zgornji/spodnji   S 24-27/23-26 20-23/19-22 14-15 M 27-30/26-29 21-24/20-23 16-18 L 28-31/27-30 22-25/21-24 18-20 XL 29-32/27-30 22-25/21-24 19-21 Rolanje » In-line ščitniki » Zaščitniki Tempish Tudi 3 nastavite črna

Ta izdelek je v kategoriji Ščitniki za kolena od znamke Tempish v velikosti XL, barvna različica je črna, rdeča, roza v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Zaščitniki Tempish Tudi 3 nastavite črna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
barvaroza
barvačrna / rdeča
Intrastatskate kolečkové-2,00-95067030
KategorijaŠčitniki, Ščitniki za kolena
ZnamkaTempish
VelikostXL
barvačrna, rdeča, roza
E-trgovinaGamisport.si

Zaščitniki Tempish Tudi 3 nastavite črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Zaščitniki Tempish Tudi 3 nastavite črna - drugi zanimivi izdelki

Zaščitniki Tempish Tudi 3 nastavite črna - kako najti najboljšo ponudbo?