Ženski športi jakna Kari Traa Ragna Jakna zelena 622971-Slate

Ženski športi jakna Kari Traa Ragna Jakna zelena 622971-Slate

Ženski športi jakna Kari Traa Ragna Jakna zelena 622971-Slate

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 148,72 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženski športi jakna Kari Traa Ragna Jakna zelena 622971-Slate - opis izdelka

Ženski športi jakna Kari Traa Ragna Jakna zelena 622971-Slate Ženska športna jakna Kari Traa Ragna Jacket Bodite zunaj dlje. Lahka vodoodporna in izolirana ženska jakna Ragna ščiti v dežju, ohranja toploto in skoraj nič ne tehta. Idealna izbira za aerobne športe na prostem, kjer potrebujete lahkotno toploto in odlično zmogljivost. Material in prileganje V prešiti konstrukciji je uporabljena brezšivna ultrazvočna tehnologija, paneli pa so sestavljeni glede na strateško kartiranje telesa: vodoodporni paneli na kapuci in sprednjem spodnjem delu vas ohranjajo suhe (poleg tega ustvarjajo zanimiv barvni učinek ton na ton. Vgrajene manšete rokavov lahko zanesljivo zaščitijo vaše telo pred hladnim vetrom. Prednosti Nepremočljiv material na ramenih in sprednji strani (vodni stolpec 10.000 WP, zračnost 10.000 MVP) Sintetična izolacija z brezšivnimi šivi Anatomsko vodene linije reza Klop na koncu zadrge ščiti predel brade Zaščitni trak za zadrgo Zadrge YKK Polzaporna sprednja zadrga Zunanji žepi z zadrgami Podaljšan hrbet za dodatno toploto Elastične manšete rokavov Tiskanje logotipa Zanka za obešanje Odsevni detajli Jakne » Športne jakne » Ženski športi jakna Kari Traa Ragna Jakna zelena 622971-Slate

Ta izdelek je v kategoriji Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Kari Traa, je izdelan v velikosti S, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Ženski športi jakna Kari Traa Ragna Jakna zelena 622971-Slate - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne
ZnamkaKari Traa
VelikostS
E-trgovinaGamisport.si

Ženski športi jakna Kari Traa Ragna Jakna zelena 622971-Slate - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženski športi jakna Kari Traa Ragna Jakna zelena 622971-Slate - drugi zanimivi izdelki

Ženski športi jakna Kari Traa Ragna Jakna zelena 622971-Slate - kako najti najboljšo ponudbo?