Ženska puhovka Nordblanc Mreža rdeča NBWJL7546_MOC

Ženska puhovka Nordblanc Mreža rdeča NBWJL7546_MOC

Ženska puhovka Nordblanc Mreža rdeča NBWJL7546_MOC

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 175,20 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženska puhovka Nordblanc Mreža rdeča NBWJL7546_MOC - opis izdelka

Ženska puhovka Nordblanc Mreža rdeča NBWJL7546_MOC Perjeva jakna preproste oblike, vendar visoke kakovosti, je napolnjena z izbranimi vrstami perja. Zaradi polnila iz perja in izjemno lahkega materiala je lahka in zelo udobna. Perje ima naravne toplotnoizolacijske lastnosti, odlično diha in ščiti telesno toploto. To vrsto puhovke lahko udobno nosite pri temperaturah od -5 do +15 stopinj Celzija. Zaradi tega ima zelo širok spekter uporabe. Zaradi odlične termoregulacije in zračnosti se perje zelo hitro prilagodi zunanji temperaturi in vam, zato ga v avtomobilu sploh ni treba sleči. Perje bo uravnavalo toplotno udobje in bo 'ravno pravšnje' za vas. Uporabna je tudi kot plast pod zimsko ali smučarsko jakno. Še posebej, če je mraz in se želite ogreti. Prednosti Majhna težaLahek material vam nudi udobje in neomejeno gibanje. Gosi/pastijevo perje Glavna prednost polnila iz perja je, da zagotavlja resnično udobje pri različnih temperaturah. Tako se boste počutili udobno tako pri blagih temperaturah, ko boste potrebovali le toplotno podporo, kot tudi pri najhladnejših temperaturah, ko vas bo polnilo popolnoma ogrelo. Materiali in vzdrževanje Zgornji material: Material zgornjega dela: 87 % najlon 13 % spandex Polnilo: 90 % puh, 10 % perje Podloga: 100% poliester Tehnologija Perje Perje je najmočnejši naravni izolacijski material, ki ima 4-krat večjo toplotno izolativnost od sintetičnih vlaken in 2-krat večjo od volne. Hkrati absorbira vlago in jo odvaja stran od telesa. Največje prednosti so največje toplotno udobje, zelo majhna teža in dolga življenjska doba. Ko polnilo razpakirate iz embalaže, ga ustrezno dotočite in izdelek obesite na obešalnik, da puhasto polnilo zadiha in ponovno pridobi prostornino, ki jo je izgubilo med skladiščenjem. Jakne » Zimske jakne » Ženska puhovka Nordblanc Mreža rdeča NBWJL7546_MOC

Ta izdelek je v kategoriji Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, je izdelan v velikosti 44.

Izdelek Ženska puhovka Nordblanc Mreža rdeča NBWJL7546_MOC najdete med izdelki v skupini Zimske jakne, pripada znamki Nordblanc, velikost je 44.

Ženska puhovka Nordblanc Mreža rdeča NBWJL7546_MOC - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne, Zimske jakne, Mreže
ZnamkaNordblanc
Velikost44

Ženska puhovka Nordblanc Mreža rdeča NBWJL7546_MOC - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženska puhovka Nordblanc Mreža rdeča NBWJL7546_MOC - drugi zanimivi izdelki

Ženska puhovka Nordblanc Mreža rdeča NBWJL7546_MOC - kako najti najboljšo ponudbo?