Ženska smučarska jakna Nordblanc SNOW-SQUALL rdeča NBWJL7753_MOC #129216

Ženska smučarska jakna Nordblanc SNOW-SQUALL rdeča NBWJL7753_MOC #129216

Ženska smučarska jakna Nordblanc SNOW-SQUALL rdeča NBWJL7753_MOC #129216

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 181,60 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženska smučarska jakna Nordblanc SNOW-SQUALL rdeča NBWJL7753_MOC - opis izdelka

Ženska smučarska jakna Nordblanc SNOW-SQUALL rdeča NBWJL7753_MOC Ženska prefinjena smučarska jakna NORDBLANC SNOW-SQUALL iz raztegljivega materiala TERATEX® 15000.Smučarska jakna NORDBLANC SNOW-SQUALL iz raztegljivega materiala TERATEX® 15000 z membrano je zelo vodoodporna. Tudi v slabem vremenu vas jakna ščiti pred zmočenjem, toplotna izolacija FURTHERM® pa zagotavlja idealno toplotno udobje. Zaradi sodobne zasnove je jakna primerna za mestno uporabo.Skozi vodoodporne zadrge, tesno prilegajoče se elastične dvojne manšete rokavov in izboljšan pasni trak ne bo šla niti ena snežinka. Kapuco je mogoče odpeti in prilagoditi na 4 različne načine, da se vam popolnoma prilega. Vetrovna zaščita Lahko prenese močne sunke vetra in vam je prijetno tudi v napetih vremenskih razmerah in težkih razmerah. Vodoodporen Vodoodpornost vas ščiti pred spremenljivim vremenom, vas ohranja suhim in vam omogoča, da v celoti izkusite moč trenutka.Dihajoče Pomaga uravnavati telesno temperaturo in zagotavlja popolno toplotno udobje v vsakem vremenu.Votla vlakna Zagotavlja vam največje toplotno udobje in v težkih vremenskih razmerah lahko akumulira toploto, ki jo oddaja človeško telo.Elastični Prilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje med katero koli dejavnostjo.Lepljeni šivi Z nanosom visokotemperaturnega lepljenega traku dosežemo 100% celjenje lukenj, ki nastanejo po prodiranju igle med šivanjem. Zaradi tega je izdelek popolnoma vodoodporen tudi na mestih s takšnimi šivi.   Oprema nepremočljive zadrge prezračevalne zadrge lepljeni šivi sistem pasnega pasu dvojni rokav s snemljivo kapuco notranji mrežni žepi za očala žep za skipass Zgornji material: vodni stolpec 15 000 mm, zračnost 15 000 g Polnjenje: 100% poliester Podloga: 100 % poliester Jakne » Zimske jakne » Ženska smučarska jakna Nordblanc SNOW-SQUALL rdeča NBWJL7753_MOC

Izdelek Ženska smučarska jakna Nordblanc SNOW-SQUALL rdeča NBWJL7753_MOC #129216 spada v skupino izdelkov Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, je izdelan v velikosti 44.

Ta izdelek najdete v skupini Zimske jakne, pripada znamki Nordblanc, velikost je 44.

Ženska smučarska jakna Nordblanc SNOW-SQUALL rdeča NBWJL7753_MOC - parametri izdelka

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne, Zimske jakne
ZnamkaNordblanc
Velikost44

Ženska smučarska jakna Nordblanc SNOW-SQUALL rdeča NBWJL7753_MOC - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženska smučarska jakna Nordblanc SNOW-SQUALL rdeča NBWJL7753_MOC - drugi zanimivi izdelki

Ženska smučarska jakna Nordblanc SNOW-SQUALL rdeča NBWJL7753_MOC - kako najti najboljšo ponudbo?