ženske kratke hlače Silvini za WP1306 črna

ženske kratke hlače Silvini za WP1306 črna

ženske kratke hlače Silvini za WP1306 črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 107,02 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

ženske kratke hlače Silvini za WP1306 črna - opis izdelka

ženske kratke hlače Silvini za WP1306 črna Ženske, primarne hlače, so primerne za tek na smučeh ali za druge športe, kot so na prostem hlače, odporne proti mrazu, vetru in dežju. Uporabljajo se kot tanke hlače nad elastiko ali kombinezonom. Ozki kos hlačnic se razširi čez kolena. Glavni material hlač je zelo tanek, togi in izdelan iz 100% najlShe. Hlače so izolirane s tanko, toda toplo plastjo Primaloft Silver Insulation (100% Polyester) s težo 40 g / m2. Hlače imajo zadrgo zadaj spredaj, pas napetosti in dva stranski žepi z odsevnim trakom. Z dolgimi stranskimi zadrgami so kratke hlače lahko oblečene ali slečene, ne da bi morali odstraniti čevlje ali smuči. odsevni elementi elastične hlačne hlače poln zadrgo dva stranska žepa Materiali l Primaloft sintetični termoizolacijski material iz Primalofta. Je prožen, ima dobre toplotnoizolacijske lastnosti s posebej obdelanimi nevlažnimi vlakni. Material ohranja toploto, tudi če je mokra. Lastnosti so podobne perjem. SezShe: jesen, zima Šport: tek na smučeh Hlače » Športne hlače » ženske kratke hlače Silvini za WP1306 črna

Izdelek ženske kratke hlače Silvini za WP1306 črna spada v skupino izdelkov Kratke hlače, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, velikost je 2XL.

Ta izdelek najdete v skupini Ženske hlače, pripada znamki Silvini, je izdelan v velikosti 2XL.

Izdelek ženske kratke hlače Silvini za WP1306 črna spada v skupino izdelkov Ženske kratke hlače, je v ponudbi blagovne znamke Silvini, je izdelan v velikosti 2XL.

ženske kratke hlače Silvini za WP1306 črna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Kratke hlače, Ženske hlače, Ženske kratke hlače, Ženske športne hlače, Tek na smučeh, Ženske športne kratke hlače
ZnamkaSilvini
Velikost2XL

ženske kratke hlače Silvini za WP1306 črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

ženske kratke hlače Silvini za WP1306 črna - drugi zanimivi izdelki

ženske kratke hlače Silvini za WP1306 črna - kako najti najboljšo ponudbo?