Ženske lahke plašč Nordblanc Črevesje bordo NBSJL7619_PLU

Ženske lahke plašč Nordblanc Črevesje bordo NBSJL7619_PLU

Ženske lahke plašč Nordblanc Črevesje bordo NBSJL7619_PLU

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 80,69 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske lahke plašč Nordblanc Črevesje bordo NBSJL7619_PLU - opis izdelka

Ženske lahke plašč Nordblanc Črevesje bordo NBSJL7619_PLU Eleganten ženski plašč NORDBLANC GUTS, ki je kos spomladanskemu vremenu.Stilen spomladanski nepremočljiv plašč. Še posebej primeren za sprehode po mestu ali za vikend. Ima mrežasto podlogo in pas z vrvico. Lahko prenese spomladansko deževje. Zaradi sodobne zasnove je plašč odlična alternativa spomladanski jakni. Prednosti: Odporen na veterOdporen je tudi na močne sunke vetra in vam zagotavlja udobje tudi v ekstremnih vremenskih razmerah in zahtevnih situacijah.NepremočljivVodoodpornost vas bo zaščitila pred spremenljivim vremenom, vas ohranila suhe in vam omogočila, da v celoti doživite moč trenutka.DihajočDihajočPomaga uravnavati telesno temperaturo in zagotavlja popolno toplotno udobje v vsakem vremenu.Tehnologija: TERATEX® 10000ELP Core Membrane z oznako ELP so posebej optimizirane za ženske potrebe po uravnavanju temperature. Srednja različica vrhunske palete funkcionalnih zaključnih oblog iz materiala NORDBLANC. Nepremočljiv material, ki odbija vodo s površine tkanine, hkrati pa zagotavlja potrebno nepremočljivost, zračnost in preprečuje prodiranje sunkov vetra. Izdelek iz tega materiala je primeren za običajne športne dejavnosti in vsakodnevno uporabo. Jakne » Plašči » Ženske lahke plašč Nordblanc Črevesje bordo NBSJL7619_PLU

Ta izdelek najdete v skupini Ženski plašči, je v ponudbi blagovne znamke Nordblanc, je izdelan v velikosti 44 v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Ženske lahke plašč Nordblanc Črevesje bordo NBSJL7619_PLU - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaPlašči, Ženski plašči
ZnamkaNordblanc
Velikost44
E-trgovinaGamisport.si

Ženske lahke plašč Nordblanc Črevesje bordo NBSJL7619_PLU - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske lahke plašč Nordblanc Črevesje bordo NBSJL7619_PLU - drugi zanimivi izdelki

Ženske lahke plašč Nordblanc Črevesje bordo NBSJL7619_PLU - kako najti najboljšo ponudbo?