Ženski zimski plašč NORDBLANC MANIFEST roza NBWJL7949_RUZ

Ženski zimski plašč NORDBLANC MANIFEST roza NBWJL7949_RUZ

Ženski zimski plašč NORDBLANC MANIFEST roza NBWJL7949_RUZ

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 92,94 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženski zimski plašč NORDBLANC MANIFEST roza NBWJL7949_RUZ - opis izdelka

Ženski zimski plašč NORDBLANC MANIFEST roza NBWJL7949_RUZ Ženski zimski plašč NORDBLANC MANIFEST je zasnovan tako, da vas bo grel v najhladnejšem obdobju leta. Zasnovana je z detajli za funkcionalnost in slog, ima nastavljivo kapuco, notranje elastične manšete na rokavih in velike žepe, ki zagotavljajo veliko prostora za shranjevanje. Ta plašč podaljšanega kroja je izdelan z mislijo na toplotno udobje, ima stranske zadrge za lažje nošenje in elegantno silhueto. Izdelan je iz visokokakovostnih materialov ter zagotavlja izjemno izolacijo in zaščito pred vremenskimi vplivi. Ta plašč bo vaš popoln spremljevalec, ne glede na to, ali ga boste nosili v službo ali na sprehod. HOLLOW TRAIN Zagotavlja vam največje toplotno udobje in v težkih vremenskih razmerah lahko akumulira toploto, ki jo oddaja človeško telo. NIZKA TEŽA Lahek material vam nudi udobje in neomejeno gibanje. GEAR   notranja elastična manšeta v rokavu nastavljiva kapuca stranske zadrge   FURTHERM® Dihajoče toplotno izolacijsko polnilo. Ohranja telo toplo in udobno. V ekstremnih vremenskih razmerah akumulira telesno toploto, ki jo pozneje ponovno odda in tako pomaga vzdrževati potrebno telesno temperaturo. Zagotavlja udobje in priročnost pri vseh dejavnostih. Zgornji material: material: 100% poliester Polnjenje: 100% poliester Podloga: 100 % poliester Jakne » Plašči » Ženski zimski plašč NORDBLANC MANIFEST roza NBWJL7949_RUZ

Izdelek Ženski zimski plašč NORDBLANC MANIFEST roza NBWJL7949_RUZ spada v skupino izdelkov Zimski plašči od znamke Nordblanc, velikost je 44, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Ženski plašči, je v ponudbi blagovne znamke Nordblanc, je izdelan v velikosti 44 v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Ženski zimski plašč NORDBLANC MANIFEST roza NBWJL7949_RUZ - parametri izdelka

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaPlašči, Zimski plašči, Ženski plašči
ZnamkaNordblanc
Velikost44
E-trgovinaGamisport.si

Ženski zimski plašč NORDBLANC MANIFEST roza NBWJL7949_RUZ - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženski zimski plašč NORDBLANC MANIFEST roza NBWJL7949_RUZ - drugi zanimivi izdelki

Ženski zimski plašč NORDBLANC MANIFEST roza NBWJL7949_RUZ - kako najti najboljšo ponudbo?