Ženski zimski plašč NORDBLANC ICY modra NBWJL7950_MOB

Ženski zimski plašč NORDBLANC ICY modra NBWJL7950_MOB

Ženski zimski plašč NORDBLANC ICY modra NBWJL7950_MOB

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 92,94 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženski zimski plašč NORDBLANC ICY modra NBWJL7950_MOB - opis izdelka

Ženski zimski plašč NORDBLANC ICY modra NBWJL7950_MOB Ženski zimski plašč NORDBLANC ICY, vodoodporen, polnjen s toplotno izolacijo FURTHERM®. Zimski plašč s toplotno izolacijo FURTHERM®. Preprosta zasnova, namenjena predvsem vsakodnevnemu nošenju v mestu ali za sproščujoče sprehode v naravi. Parka je opremljena z notranjimi naramnicami za lažje prenašanje plašča. ODPOREN NA VETER Lahko prenese močne sunke vetra in vam je prijetno tudi v napetih vremenskih razmerah in težkih razmerah. ZRAČNI Pomaga uravnavati telesno temperaturo in zagotavlja popolno toplotno udobje v vsakem vremenu. HOLLOW TRAIN Zagotavlja vam največje toplotno udobje in v težkih vremenskih razmerah lahko akumulira toploto, ki jo oddaja človeško telo. WATERWISE Ščiti površino pred vdorom vode in odbija zračno vlago. GEAR notranja elastična manšeta v rokavu notranji prsni žep notranje naramnice FURTHERM® Dihajoče toplotno izolacijsko polnilo. Ohranja telo toplo in udobno. V ekstremnih vremenskih razmerah akumulira telesno toploto, ki jo pozneje ponovno odda in tako pomaga vzdrževati potrebno telesno temperaturo. Zagotavlja udobje in priročnost pri vseh dejavnostih. TERATEX® 5000 Vodoodporen material z vodoodbojnostjo. Zaščita pred rahlim dežjem ali snegom. Izdelek iz tega materiala je primeren za vsakodnevno nošenje. Zgornji material: material: 100% poliester - TERATEX® 5000, vodni stolpec 5 000 mm, zračnost 5 000 gPolnilo: 100% poliesterPodloga: 100% poliester Jakne » Plašči » Ženski zimski plašč NORDBLANC ICY modra NBWJL7950_MOB

Ta izdelek najdete v skupini Zimski plašči od znamke Nordblanc, velikost je 44, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Izdelek Ženski zimski plašč NORDBLANC ICY modra NBWJL7950_MOB spada v skupino izdelkov Ženski plašči, je v ponudbi blagovne znamke Nordblanc, je izdelan v velikosti 44 v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Ženski zimski plašč NORDBLANC ICY modra NBWJL7950_MOB - parametri izdelka

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaPlašči, Zimski plašči, Ženski plašči
ZnamkaNordblanc
Velikost44
E-trgovinaGamisport.si

Ženski zimski plašč NORDBLANC ICY modra NBWJL7950_MOB - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženski zimski plašč NORDBLANC ICY modra NBWJL7950_MOB - drugi zanimivi izdelki

Ženski zimski plašč NORDBLANC ICY modra NBWJL7950_MOB - kako najti najboljšo ponudbo?