ženske merino spodnje hlače Lasting WITA 9099

ženske merino spodnje hlače Lasting WITA 9099

ženske merino spodnje hlače Lasting WITA 9099

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 39,17 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

ženske merino spodnje hlače Lasting WITA 9099 - opis izdelka

ženske merino spodnje hlače Lasting WITA 9099 WITA brezšivne spodnje hlače s 100-odstotno merino volno 16 mikronov v notranjosti in poliestrom-poliamidom zunaj. Merino volna v neposrednem stiku s kožo vas bo ogrela in zagotovila optimalno klimo v vseh pogojih. Poliester s poliamidno prejo zagotavlja hitro odstranjevanje znoja in povečuje odpornost izdelka. FunkciShelno pletenje ob ohranjanju prednosti merino volne. MATERIAL: 55% MERINO volna, 23% POLIJESER, 22% POLIMAMID Termo oblačila » Spodnje hlače » ženske merino spodnje hlače Lasting WITA 9099

Izdelek ženske merino spodnje hlače Lasting WITA 9099 spada v skupino izdelkov Ženske hlače, pripada znamki Lasting, je izdelan v velikosti S, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek je v kategoriji Ženske spodnje hlače, pripada znamki Lasting, je izdelan v velikosti S, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

ženske merino spodnje hlače Lasting WITA 9099 - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
KategorijaHlače, Ženske hlače, Ženske spodnje hlače
ZnamkaLasting
VelikostS
E-trgovinaGamisport.si

ženske merino spodnje hlače Lasting WITA 9099 - zgodovina cen in razpoložljivosti

ženske merino spodnje hlače Lasting WITA 9099 - drugi zanimivi izdelki

ženske merino spodnje hlače Lasting WITA 9099 - kako najti najboljšo ponudbo?