Ženske na prostem jakna Kilpi ORLETI-M temno rdeča

Ženske na prostem jakna Kilpi ORLETI-M temno rdeča

Ženske na prostem jakna Kilpi ORLETI-M temno rdeča

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 74,34 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske na prostem jakna Kilpi ORLETI-M temno rdeča - opis izdelka

Ženske na prostem jakna Kilpi ORLETI-M temno rdeča Ženska zunanja jakna Kilpi ORLETI-W je še posebej primerna za lahkotno pohodništvo in prosti čas v hladnejših pomladnih in poletnih dneh. Lahka membrana in notranja podloga iz mrežice zagotavljata, da boste ostali na toplem in suhem ter zaščiteni pred vetrom in rahlim dežjem. Zadrge za zračenje pod pazduho pomagajo odvajati vlago in uravnavati zračenje. Kapuca z ojačanim vizirjem je v celoti nastavljiva. Širino robov rokavov je mogoče prilagoditi z Velcro zaponkami. Spodnji rob lahko zategnete z elastičnim trakom. Jakna ima dva zunanja žepa na zadrgo in dva notranja žepa. Kilpi ORLETI-W je na voljo v več barvah. Značilnosti izdelka Šport: mestni pohodi, turizem in potovanja 100 % POLIESTER Površina tkanine: vodoodbojna Tkanina: 2 plasti Kroj: navaden Šivi: kritični šivi so tapecirani Kapuca: nastavljiva, fiksna Žepi: 2 glavna žepa na zadrgo Zadrge: najlon Ovratnik: visok ovratnik Podloga: mrežasta Manšete: Nastavljiv rob rokavov z velcro Vodni stolpec: 10000 Prepustnost: 8000 Notranji žepi: 1 notranji žep Spodnji rob: Nastavljiv z elastičnim trakom Prezračevalne zadrge: da Jakne » Outdoor jakne » Ženske na prostem jakna Kilpi ORLETI-M temno rdeča

Izdelek Ženske na prostem jakna Kilpi ORLETI-M temno rdeča spada v skupino izdelkov Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Kilpi, je izdelan v velikosti 46.

Ženske na prostem jakna Kilpi ORLETI-M temno rdeča - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
FunkcionalnoJa
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne
ZnamkaKilpi
Velikost46

Ženske na prostem jakna Kilpi ORLETI-M temno rdeča - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske na prostem jakna Kilpi ORLETI-M temno rdeča - drugi zanimivi izdelki

Ženske na prostem jakna Kilpi ORLETI-M temno rdeča - kako najti najboljšo ponudbo?