Ženske na prostem krilo Kilpi ANA-W Črna #14204

Ženske na prostem krilo Kilpi ANA-W Črna #14204

Ženske na prostem krilo Kilpi ANA-W Črna #14204

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 41,28 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske na prostem krilo Kilpi ANA-W Črna - opis izdelka

Ženske na prostem krilo Kilpi ANA-W Črna Kilpi ANA-W je žensko športno krilo, namenjeno predvsem pohodništvu, aktivnostim na prostem in prostočasnim dejavnostim. Material SIBERIUM SRC SB je zelo lahek, zračen in elastičen. Kroj krila omogoča veliko svobode gibanja. Klasično zapenjanje z zadrgo in gumbom dopolnjujejo zanke za pas in elastičen pas, ki se zlahka prilagodi vsaki velikosti. Z zadrgo lahko po potrebi prilagodite širino spodnjega roba in skrajšate dolžino z zategovanjem elastičnega traku. Krilo je opremljeno z enim žepom na zadrgo. Kilpi ANA-W je na voljo v več barvah.Lastnosti izdelka Šport: mestni pohodi, turizem in potovanja Sestava: 94 % POLIESTER 6 % ELASTAN Površina tkanine: UPF Tkanina: Tkanina: 4-smerno raztegljiva Kroj: navaden Šivi: dvojni Žepi: Na nogi je 1 žep Zadrge: najlon Pas: Pasne zanke Hlače: z zadrgami Kratke hlače in krila » Krila, obleke » Ženske na prostem krilo Kilpi ANA-W Črna

Izdelek Ženske na prostem krilo Kilpi ANA-W Črna #14204 najdete med izdelki v skupini Ženska obleka, pripada znamki Kilpi, je izdelan v velikosti 46.

Ta izdelek najdete v skupini Ženska krila, proizvaja ga blagovna znamka Kilpi, je izdelan v velikosti 46.

Ženske na prostem krilo Kilpi ANA-W Črna - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaKrila, Ženska obleka, Ženska krila
ZnamkaKilpi
Velikost46

Ženske na prostem krilo Kilpi ANA-W Črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske na prostem krilo Kilpi ANA-W Črna - drugi zanimivi izdelki

Ženske na prostem krilo Kilpi ANA-W Črna - kako najti najboljšo ponudbo?