Ženske smučarska jakna Kilpi CORTINI-W korale

Ženske smučarska jakna Kilpi CORTINI-W korale

Ženske smučarska jakna Kilpi CORTINI-W korale

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 289,21 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske smučarska jakna Kilpi CORTINI-W korale - opis izdelka

Ženske smučarska jakna Kilpi CORTINI-W korale Če se resno ukvarjate s smučanjem, smučate zunaj smučarskih prog in vas slabe vremenske razmere ne smejo odvrniti od smučanja, potrebujete zmogljivo smučarsko jakno. Ženska jakna Kilpi CORTINI-W je eden od vrhuncev v ponudbi Kilpi. Osnova je vrhunski membranski material DERMIZAX japonske blagovne znamke TORAY, ki je zelo trpežen, vodoodporen, diha in v kombinaciji z lepljenimi šivi zagotavlja suhost v vseh gorskih razmerah. Jakna CORTINI-W ima sintetično polnilo Prima loft na strukturiranih območjih, vodoodporne zadrge YKK in opremljena je z reševalnim sistemom RECCO. Prednosti ženskih smučarskih jaken Kilpi CORTINI-W membranski material dERMIZAX podjetja TORAY notranja elastična podloga s sintetičnim oblazinjenjem Prima loft v celoti zalepljeni šivi rECCO integriran reševalni sistem za večjo sledljivost v primeru nesreče kapuca z ojačanim vrhom in tritočkovno vrvico prezračevalne zadrge v pazduhah snežni ovratnik elastične manšete z zadrgo vodoodporne zadrge YKK na glavnih žepih in žepu za smučarsko vozovnico mrežast žep s čistilno krpo za čiščenje očal laserski rez, reliefni detajli in spektakularni potiski Lastnosti izdelka Barva: črna Polnilo: Prima loft Spol Šport: smučanje Specifikacije: DERMIZAX 2L, PRIMALOFT, RECCO Tkanina: 2 plasti, raztegljiva v 4 smereh Kroj: navaden Šivi: Nevidni, tapecirani Kapuca: nastavljiva, fiksna, ojačan vrh Žepi: 2 glavna žepa, žep za smučarsko vozovnico Zadrge: najlonske, vodoodporne Ovratnik: visok ovratnik Podloga: snežni pas, raztegljiv material Manšete: z zadrgami, snežne manšete z odprtinami za palec Vodni stolpec: 20000 Prepustnost za dihanje: 10000 Notranji žepi: žep za očala Spodnji rob: Nastavljiv z elastičnim trakom Drugo: Recco, Krpica za čiščenje očal Prezračevalne zadrge: da Sestavine: SESTAVA: 86 % NAJLON; 14 % ELASTAN Jakne » Športne jakne » Ženske smučarska jakna Kilpi CORTINI-W korale

Izdelek Ženske smučarska jakna Kilpi CORTINI-W korale spada v skupino izdelkov Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Kilpi, je izdelan v velikosti 46.

Ženske smučarska jakna Kilpi CORTINI-W korale - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne, Smučanje
ZnamkaKilpi
Velikost46

Ženske smučarska jakna Kilpi CORTINI-W korale - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske smučarska jakna Kilpi CORTINI-W korale - drugi zanimivi izdelki

Ženske smučarska jakna Kilpi CORTINI-W korale - kako najti najboljšo ponudbo?