Ženske tečejo jakna Kilpi NORDIM-W Črna #14588

Ženske tečejo jakna Kilpi NORDIM-W Črna #14588

Ženske tečejo jakna Kilpi NORDIM-W Črna #14588

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 74,34 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske tečejo jakna Kilpi NORDIM-W Črna - opis izdelka

Ženske tečejo jakna Kilpi NORDIM-W Črna Za intenzivne dejavnosti, kot sta tek ali tek na smučeh, morate v garderobi poiskati izjemno zračna oblačila, ki vas bodo tudi zaščitila pred vremenskimi vplivi. Tako smo zasnovali žensko jakno Kilpi NORDIM-W, s katero se lahko osredotočite le na svojo zmogljivost. Jakna združuje več materialov. Sprednji del iz softshell materiala SIBERIUM je odporen proti vetru in mrazu, medtem ko elastični flis na predelu bokov ohranja toploto in odvaja vlago na površino. Rezi pod pazduho in rokavi zagotavljajo zračnost in prezračevanje, ko se telesna aktivnost stopnjuje. Prednosti ženske tekaške jakne Kilpi NORDIM-W sprednja stran iz softshell materiala SIBERIUM topel in elastičen flis na bokih vložki pod pazduho in rokavi izboljšujejo zračnost lahka konstrukcija z ravnimi šivi 2 žepa z zadrgo z notranjim mrežastim vložkom, ki deluje kot prezračevalna cona zadnji žep z zadrgo za mobilni telefon ali manjše predmete podaljšani rokavi z manšeto za palec in elastičnim robom podaljšana hrbtna stran z nedrsečim silikonskim tiskom značilni odsevni elementi Lastnosti izdelka Barva: črna Spol Šport: tek, tek na smučeh, smučanje Specifikacija: SIBERIUM SRC WB Površina tkanine: hitro sušenje, odporna na veter Tkanina: Tkanina: 4-smerno raztegljiva Kroj: navaden Šivi: ploščati šivi Žepi: 1 zadnji žep, 2 glavna žepa Zadrge: najlon, odsevne Ovratnik: visok ovratnik Manšete: elastične, odprtine za palec Spodnji rob: elastičen z nedrsečo silikonsko obdelavo Drugo: odsevni elementi Ventilacijske zadrge: ne 100 % POLIESTER Jakne » Športne jakne » Ženske tečejo jakna Kilpi NORDIM-W Črna

Izdelek Ženske tečejo jakna Kilpi NORDIM-W Črna #14588 najdete med izdelki v skupini Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Kilpi, je izdelan v velikosti 46.

Ta izdelek najdete v skupini Tek na smučeh, pripada znamki Kilpi, velikost ustreza nalepki 46.

Ženske tečejo jakna Kilpi NORDIM-W Črna - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne, Tek na smučeh
ZnamkaKilpi
Velikost46

Ženske tečejo jakna Kilpi NORDIM-W Črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske tečejo jakna Kilpi NORDIM-W Črna - drugi zanimivi izdelki

Ženske tečejo jakna Kilpi NORDIM-W Črna - kako najti najboljšo ponudbo?