Ženske tečejo krilo Kilpi TITICACA-W roza

Ženske tečejo krilo Kilpi TITICACA-W roza

Ženske tečejo krilo Kilpi TITICACA-W roza

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 33,02 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske tečejo krilo Kilpi TITICACA-W roza - opis izdelka

Ženske tečejo krilo Kilpi TITICACA-W roza Kilpi TITICACA-W je žensko športno krilo, primerno za tek, fitnes ali druge športne dejavnosti. Cenili ga boste predvsem v vročem poletju. Krila 2-v-1 z notranjimi hlačkami ne omejujejo gibanja in so videti elegantno. Material OPTI-DRY je zelo lahek, zračen in se hitro suši. Notranje kratke hlače v dolžini pod zadnjico so tesno prilegajoče se, zašite z ravnimi šivi in opremljene z dvema praktičnima žepoma. Pas je dovolj širok, da ne pritiska, in skriva žep za ključe ali denar. Krilo TITICACA-W je na voljo v več barvah. Lastnosti izdelka Spol Šport: tek, fitnes Sestava: 88 % POLIEZTER 12 % ELASTAN, 90 % POLIEZTER 10 % ELASTAN Površina tkanine: hitro sušenje, UPF Rezanje: Slim Šivi: dvojni, ploščati šivi Žepi: stranski žep Notranji žepi: 1 notranji žep Pas: elastičen rob Drugo: odsevni elementi, Notranje kratke hlače Kratke hlače in krila » Krila, obleke » Ženske tečejo krilo Kilpi TITICACA-W roza

Ta izdelek je v kategoriji Ženska obleka, pripada znamki Kilpi, je izdelan v velikosti 46.

Izdelek Ženske tečejo krilo Kilpi TITICACA-W roza najdete med izdelki v skupini Ženska krila, proizvaja ga blagovna znamka Kilpi, je izdelan v velikosti 46.

Ženske tečejo krilo Kilpi TITICACA-W roza - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaKrila, Ženska obleka, Ženska krila
ZnamkaKilpi
Velikost46

Ženske tečejo krilo Kilpi TITICACA-W roza - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske tečejo krilo Kilpi TITICACA-W roza - drugi zanimivi izdelki

Ženske tečejo krilo Kilpi TITICACA-W roza - kako najti najboljšo ponudbo?