Blumfeldt Belo Horizonte, senčnik, 292 cm, poliester, UV 30, nepremočljivi, bež

Blumfeldt Belo Horizonte, senčnik, 292 cm, poliester, UV 30, nepremočljivi, bež

Blumfeldt Belo Horizonte, senčnik, 292 cm, poliester, UV 30, nepremočljivi, bež

Kako najti najboljšo ponudbo?

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 142 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Blumfeldt Belo Horizonte, senčnik, 292 cm, poliester, UV 30, nepremočljivi, bež - opis izdelka

Pomembna zaščita pred soncem! Fleksibilno uporaben senčnik Belo Horizonte od podjetja Blumfeldt je zanimiv s svojo funkcijo rotacije za 360°, veliko streho proti soncu z UV zaščito 30+ in robustno aluminijasto cevjo.Zaradi varnega temelja se lahko senčnik Belo Horizonte fleksibilno vrti okrog svoje osi za 360° in omogoča tudi brez kompaktnega premeščanja hladno senco v primeru spreminjajočih se sončnih žarkov. Streha s premerom 292 cm iz poliestra z PA prevleko, ki je odporen proti vodi in faktorjem zaščite pred UV žarki 30+ je odporna na lahek dež in zaneslivo zaščiti pred UV žarki. Robustna in lahka aluminijasta cev z zaščito proti rji je zanimiva s svojo visoko stabilnostjo, ampak omogoča tudi enostaven transport celotne konstrukcije. Zaradi inteligentne konstrukcije s plastično kljuko in aluminijastim ročajem kljuke se lahko senčnik v trenutku odpre in zapre in se prilagodi sončnim žarkom v zahtevanem kotu v 4 nivojih. Ko se zapre se lahko prostorsko varčno shrani do naslednje uporabe. Podstavek zagotavlja varno namestitev za vsakih okoliščin.Prijetna ohladitev med vročimi dnevi na vrtu, balkonu ali na terasi: senčník blumfeldt Belo Horizonte obogati navadne dneve za počitniške trenutke polne oddiha.

Izdelek Blumfeldt Belo Horizonte, senčnik, 292 cm, poliester, UV 30, nepremočljivi, bež je označena s kodo EAN 4060656229473.

Blumfeldt Belo Horizonte, senčnik, 292 cm, poliester, UV 30, nepremočljivi, bež - parametri izdelka

KategorijaZavese
EAN4060656229473

Blumfeldt Belo Horizonte, senčnik, 292 cm, poliester, UV 30, nepremočljivi, bež - zgodovina cen in razpoložljivosti

Blumfeldt Belo Horizonte, senčnik, 292 cm, poliester, UV 30, nepremočljivi, bež - povezani blog članki

Kako varčevati z elektriko?

Kako varčevati z elektriko?

Poraba električne energije predstavlja pomemben strošek v družinskem proračunu.

Blumfeldt Belo Horizonte, senčnik, 292 cm, poliester, UV 30, nepremočljivi, bež - drugi zanimivi izdelki