dame jakna Silvini Calvana WD1618 črna

dame jakna Silvini Calvana WD1618 črna

dame jakna Silvini Calvana WD1618 črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 54,16 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

dame jakna Silvini Calvana WD1618 črna - opis izdelka

dame jakna Silvini Calvana WD1618 črna Ženski ozki izolirani dres z dolgimi rokavi in tremi žepi Calvana je iz zelo elastičnega in rahlo izoliranega materiala (78% poliestra, 22% elastana). Dres je bil razvit v sodelovanju s kolesarsko akademijo Roman Kreuziger, da bi izpolnil zahtevne zahteve cestnih kolesarjev. Dres je prišit v 3D obliki, da najbolje ustreza položaju kolesa, sprednji del je bistveno krajši od zadnjega. Spredaj ima dolgo kostno zadrgo, ki se zlahka odpre z eno roko, vse do višjega ovratnika na vratu. Na desnem rokavu in na prsih je vzorec narejen kot odseven. Dres se priporoča za cestno kolesarjenje pri temperaturah okoli 12-16 ° C. odsevni elementi protizdrsni silikonski trak dolga glavna zadrga 3 zadnji žepi podaljšana zadnja plošča podaljšani rokavi fit športni kroj anatomsko oblikovane rokave Zaščitna zadrga pod brado kakovostna zadrga kosti Kolesarska oblačila » Kolesarske jakne » dame jakna Silvini Calvana WD1618 črna

Izdelek dame jakna Silvini Calvana WD1618 črna najdete med izdelki v skupini Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, je izdelan v velikosti 3XL.

Ta izdelek najdete v skupini Kolesarski dresi, je v ponudbi blagovne znamke Silvini v velikosti 3XL.

dame jakna Silvini Calvana WD1618 črna - parametri izdelka

Velikost4XL
VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaRokavi, Jakne, Jakna, Ženske jakne, Dresi, Kolesarski dresi
ZnamkaSilvini
Velikost3XL

dame jakna Silvini Calvana WD1618 črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

dame jakna Silvini Calvana WD1618 črna - drugi zanimivi izdelki

dame jakna Silvini Calvana WD1618 črna - kako najti najboljšo ponudbo?