dame jakna Silvini Rozalia WD1619 bela

dame jakna Silvini Rozalia WD1619 bela

dame jakna Silvini Rozalia WD1619 bela

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 66,57 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

dame jakna Silvini Rozalia WD1619 bela - opis izdelka

dame jakna Silvini Rozalia WD1619 bela Ženski kolesarski dres ozek anatomski kroj Rosalia z dvema zadnjima žepoma. Izrez dresa je precej ozek, da ga lahko uporabimo za cestno kolesarjenje, pa tudi za športne MTB. Uporabljeni material Rosalia je prijeten, prilagodljiv in zelo funkciShelen (74% poliester, 26% elastan). Spredaj je dres bistveno skrajšan, da se dobro prilega upognjenemu sedečem kolesu in dolgi zadrgi. Podolgovat hrbet ima širok trak iz silikonske gume, da se dobro prilega in ne gre navzgor. Rosalia ima moderne podolgovate podolgovate rokave z dizajnersko črto na levem rokavu. Za večjo varnost se uporabljajo odsevni elementi. odsevni elementi dolga glavna zadrga hrbtna stran iz dihajočega materiala podaljšana zadnja plošča podaljšani rokavi fit športni kroj dva zadnja žepa anatomsko oblikovane rokave zaKeyek spodnjega roba z nedrsečim tiskom Kolesarska oblačila » Kolesarski dresi » dame jakna Silvini Rozalia WD1619 bela

Ta izdelek je v kategoriji Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, je izdelan v velikosti XS.

Izdelek dame jakna Silvini Rozalia WD1619 bela najdete med izdelki v skupini Kolesarski dresi, je v ponudbi blagovne znamke Silvini v velikosti XS.

dame jakna Silvini Rozalia WD1619 bela - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne, Dresi, Kolesarski dresi
ZnamkaSilvini
VelikostXS

dame jakna Silvini Rozalia WD1619 bela - zgodovina cen in razpoložljivosti

dame jakna Silvini Rozalia WD1619 bela - drugi zanimivi izdelki

dame jakna Silvini Rozalia WD1619 bela - kako najti najboljšo ponudbo?