dame jakna Silvini Rozalia WD1619 rubin

dame jakna Silvini Rozalia WD1619 rubin

dame jakna Silvini Rozalia WD1619 rubin

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 66,57 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

dame jakna Silvini Rozalia WD1619 rubin - opis izdelka

dame jakna Silvini Rozalia WD1619 rubin Ženski kolesarski dres z ozkim anatomskim krojem Rosalia z dvema zadnjima žepoma. Izrez majice je razmeroma ozek, da se lahko uporablja za cestno kolesarjenje, a tudi za bolj športne MTB. Uporabljeni material Rosalia je prijeten, prilagodljiv in maksimalno funkciShelen (74% poliester, 26% elastan). Spredaj je dres bistveno skrajšan, da se dobro prilega, ko je kolo upognjeno in ima dolgo zadrgo. Podaljšani hrbet je zategnjen s široko gumo s silikonom, tako da se dobro prilegajo in ne gRedo navzgor. Rosalia ima moderne podaljšane rokave, ki so rezane z laserjem, na levem rokavu je oblikovalski trak. Za večjo varnost se uporabljajo odsevni elementi. odsevni elementi dolga glavna zadrga hrbtna stran iz dihajočega materiala iztegnjen hrbet podaljšani rokavi opremljen športni kroj dva žepa na zadnji strani anatomsko oblikovane rokave konec spodnjega roba s protizdrsnim tiskanjem Kolesarska oblačila » Kolesarski dresi » dame jakna Silvini Rozalia WD1619 rubin

Izdelek dame jakna Silvini Rozalia WD1619 rubin najdete med izdelki v skupini Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, je izdelan v velikosti XS.

Ta izdelek najdete v skupini Kolesarski dresi, je v ponudbi blagovne znamke Silvini v velikosti XS.

dame jakna Silvini Rozalia WD1619 rubin - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne, Dresi, Kolesarski dresi
ZnamkaSilvini
VelikostXS

dame jakna Silvini Rozalia WD1619 rubin - zgodovina cen in razpoložljivosti

dame jakna Silvini Rozalia WD1619 rubin - drugi zanimivi izdelki

dame jakna Silvini Rozalia WD1619 rubin - kako najti najboljšo ponudbo?