iz litega železa pot Camp Chef 30 cm z pokrov in košara

iz litega železa pot Camp Chef 30 cm z pokrov in košara

iz litega železa pot Camp Chef 30 cm z pokrov in košara

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 81,82 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

iz litega železa pot Camp Chef 30 cm z pokrov in košara - opis izdelka

iz litega železa pot Camp Chef 30 cm z pokrov in košara Vzemite si ta lonec za dom ali zunanjo kuhinjo in razširite svoj jedilnik. Pražite svoja najljubša krila ali pripravite slastne morske jedi. Komplet je sestavljen iz 30 cm litega železovega lonca, litega železnega pokrova in košare z ročajem za popolno pripravo pomfrija, enolončnic, parjene zelenjave, morskih sadežev in številnih drugih jedi. Vdolbine na termometru omogočajo nadzor temperature, ne da bi morali med kuhanjem, cvrtjem ali pečenjem odstraniti pokrov. Posode so tovarniško prevlečene s posebno plastjo 100% naravnih palmovih olj True Oiled Finish, ki ohranijo značilno črno patino in omogočajo uživanje takoj po razpakiranju. Površina olajša čiščenje, ščiti litoželezo pred korozijo in preprečuje izgorevanje hrane. To zaščitno plast uporabljenih posod zagotavlja naravni zaščitni balzam za litoželezne posode iz litega železa. 3-delni komplet je sestavljen iz litoželezni lonec pokrovi iz litega železa aluminijasta košara. V loncu iz litega železa je lahko kuhati enolončnica speči ocvrt ocvrt. Univerzalna uporaba na štedilnik ali kuhinjski štedilnik na štedilniku v pečici na odprtem ognju neposredno na premog. Parametri zunanji premer: 30,5 cm notranji premer: 29 cm največje zunanje mere: premer 34,5 cm m (višina) skupna višina s pokrovom: 17 cm zunanja višina: 11,7 cm notranja višina: 11 cm prostornina: približno 7 L teža: 9 kg. Kuhanje » Posoda za kampiranje » iz litega železa pot Camp Chef 30 cm z pokrov in košara

Izdelek iz litega železa pot Camp Chef 30 cm z pokrov in košara spada v skupino izdelkov Zunanje košare od znamke Camp Chef, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

iz litega železa pot Camp Chef 30 cm z pokrov in košara - parametri izdelka

iz litega železa pot Camp Chef 30 cm z pokrov in košara - zgodovina cen in razpoložljivosti

iz litega železa pot Camp Chef 30 cm z pokrov in košara - drugi zanimivi izdelki

iz litega železa pot Camp Chef 30 cm z pokrov in košara - kako najti najboljšo ponudbo?