Cast Iron žar pan Camp Chef 20 cm #12892

Cast Iron žar pan Camp Chef 20 cm #12892

Cast Iron žar pan Camp Chef 20 cm #12892

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 30,99 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Cast Iron žar pan Camp Chef 20 cm - opis izdelka

Cast Iron žar pan Camp Chef 20 cm Kakovostna litega železa Camp Chef ponev je že opremljena s posebno površino True Seasoned Finish, ki omogoča njeno uporabo takoj po razpakiranju. Litoželezo odlično kopiči toploto in meso peče bolje kot običajne kuhinjske ponve. Poleg tega se opečena hrana ne drži na posebej obdelani površini iz litega železa. Idealna velikost za cvrtje jajc in pripravo obrokov doma v kuhinji ali v kampu. Litoželezni ročaj z ušescem za obešanje se popolnoma prilega roki. Pomožni ročaj za varnejše rokovanje ali prevoz medenice. Dve reži za lažjo postrežbo gotovih jedi. Vtisnjen logotip in velikost ponve na spodnji strani ponve. Parametri premer posode: 20 cm višina: približno 5 cm teža 1,6 kg. Posode so tovarniško prevlečene s posebno plastjo 100% naravnih palmovih olj True Oiled Finish, ki ohranijo značilno črno patino in omogočajo uživanje takoj po razpakiranju. Površina olajša čiščenje, ščiti litoželezo pred korozijo in preprečuje izgorevanje hrane. To zaščitno plast uporabljenih posod zagotavlja naravni zaščitni balzam za litoželezne posode iz litega železa. Kuhanje » Posoda za kampiranje » Cast Iron žar pan Camp Chef 20 cm

Ta izdelek najdete v skupini Posoda za žar, pripada znamki Camp Chef, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Izdelek Cast Iron žar pan Camp Chef 20 cm #12892 spada v skupino izdelkov Žari za kampiranje, pripada znamki Camp Chef, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Cast Iron žar pan Camp Chef 20 cm - parametri izdelka

Cast Iron žar pan Camp Chef 20 cm - zgodovina cen in razpoložljivosti

Cast Iron žar pan Camp Chef 20 cm - drugi zanimivi izdelki

Cast Iron žar pan Camp Chef 20 cm - kako najti najboljšo ponudbo?