miza Camp Chef za pot Nizozemščina Pečica

miza Camp Chef za pot Nizozemščina Pečica

miza Camp Chef za pot Nizozemščina Pečica

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 204,55 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

miza Camp Chef za pot Nizozemščina Pečica - opis izdelka

miza Camp Chef za pot Nizozemščina Pečica Včasih je potrebno več prostora v zunanji kuhinji. Chef Camp je kot nalašč za kuhanje hrane in kuhanje v nizozemski pečici na oglje ali brikete. Zaščitite vašo nizozemsko pečico pred elementi in preprečite iztekanje toplote s 3-delnim ščitnikom vetra. Idealna višina odprtine olajša kuhanje brez krivljenja zračne zavese. V primeru pomanjkanja prostora tabela ponuja dovolj prostora za pripravo hrane ali postrežbo. Prav tako lahko postavite plinski štedilnik ali dva nizozemska lonca za pečico s premerom 35 cm ob robu kampa. Za dodaten prostor, kupite Camp Chef strani police. Parametri delovna višina: približno 66 cm delovna površina: 81 x 36 cm material za mizo: jeklo teža: približno 16 kg. Kuhanje » Posoda za kampiranje » miza Camp Chef za pot Nizozemščina Pečica

Izdelek miza Camp Chef za pot Nizozemščina Pečica najdete med izdelki v skupini Mize za kampiranje, proizvaja ga blagovna znamka Camp Chef, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

miza Camp Chef za pot Nizozemščina Pečica - parametri izdelka

miza Camp Chef za pot Nizozemščina Pečica - zgodovina cen in razpoložljivosti

miza Camp Chef za pot Nizozemščina Pečica - drugi zanimivi izdelki

miza Camp Chef za pot Nizozemščina Pečica - kako najti najboljšo ponudbo?