Cast Iron žar pan Camp Chef 20 cm #10679

Cast Iron žar pan Camp Chef 20 cm #10679

Cast Iron žar pan Camp Chef 20 cm #10679

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 30,99 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Cast Iron žar pan Camp Chef 20 cm - opis izdelka

Cast Iron žar pan Camp Chef 20 cm Kakovostni lonec iz plemenitega železa Camp Chef je že tovarniško opremljen s posebno zaobljeno površino, ki omogoča uporabo takoj po razpakiranju. Litega železa popolnoma akumulira toploto in prazniki boljši od standardnih kuhinjskih posod. Poleg tega se posebej obdelana površina iz litega železa ne prilepi na naravno praženo posodo. Idealna velikost za pečenje jajc in pripravo hrane doma v kuhinji ali kampu. Ročaj iz litega železa s kavljem za obešanje se popolnoma prilega vaši roki. Pomožni ročaj za varnejše rokovanje ali transport ponve. Dve pladnji za lažje serSourceanje pripravljenih jedi. Vtisnjen logotip in velikost plošče na spodnji strani ponve. Parametri premer posode: 20 cm višina: približno 5 cm teža 1,6 kg. Kuhanje » Posoda za kampiranje » Cast Iron žar pan Camp Chef 20 cm

Ta izdelek najdete v skupini Posoda za žar, pripada znamki Camp Chef, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Izdelek Cast Iron žar pan Camp Chef 20 cm #10679 spada v skupino izdelkov Žari za kampiranje, pripada znamki Camp Chef, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Cast Iron žar pan Camp Chef 20 cm - parametri izdelka

Cast Iron žar pan Camp Chef 20 cm - zgodovina cen in razpoložljivosti

Cast Iron žar pan Camp Chef 20 cm - drugi zanimivi izdelki

Cast Iron žar pan Camp Chef 20 cm - kako najti najboljšo ponudbo?