Jakna HANNAH Bertie modre noči / vintage indigo

Jakna HANNAH Bertie modre noči / vintage indigo

Jakna HANNAH Bertie modre noči / vintage indigo

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Jakna HANNAH Bertie modre noči / vintage indigo - opis izdelka

Jakna HANNAH Bertie modre noči / vintage indigo Ženska smučarska jakna Bertie je ena najboljših, ki jih lahko ponudimo ženskam za zimo. Za jakno je značilen zanimiv, a spodoben dizajn in odlične lastnosti. Klimatska aktivna raztegljiva membrana in 15.000 mm vodni stolpec sta vodoodporna, a zračna. Izolacija Thermore ima odlične lastnosti toplotne izolacije, hkrati pa je zelo tanka. Premaz DWR-C6 zagotavlja vodoodbojni material in izboljšuje funkcionalne lastnosti oblačil. Jakna vam daje naravno svobodo gibanja zahvaljujoč športnemu kroju. K udobju prispevajo tudi anatomsko oblikovani rokavi, prezračevanje v pazduhi in možnost nastavitve pokrova in spodnjega dela jakne. Kapuco s krznom lahko snemite. V pasu lahko odlepite krzno s kapuco in snežni ovratnik. Jakna je opremljena z visokokakovostnimi zadrgami YKK, glavna kostna zadrga je nepremočljiva. Majhne predmete lahko skrijete v več žepov na zadrgo, na rokavu pa boste našli praktičen žep za smučarske vozovnice. Parametri: oblazinjenje: Thermore podloga: 100% poliamid / 90% poliester + 10% elastan Primerno za aktivnosti: Smučanje navzdol Vrsta izdelka: Jakna Sestava: 100% poliester Spol: Ženske membrana: Da Aktivnost Hannah: Smučanje Jakne » Zimske jakne » Jakna HANNAH Bertie modre noči / vintage indigo

Ta izdelek je v kategoriji Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Hannah, je izdelan v velikosti 44.

Izdelek Jakna HANNAH Bertie modre noči / vintage indigo najdete med izdelki v skupini Zimske jakne, pripada znamki Hannah, velikost je 44.

Jakna HANNAH Bertie modre noči / vintage indigo - parametri izdelka

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne, Zimske jakne
ZnamkaHannah
Velikost44

Jakna HANNAH Bertie modre noči / vintage indigo - zgodovina cen in razpoložljivosti

Jakna HANNAH Bertie modre noči / vintage indigo - drugi zanimivi izdelki

Jakna HANNAH Bertie modre noči / vintage indigo - kako najti najboljšo ponudbo?