Jakna HANNAH Kiely virtualno roza / vintage indigo

Jakna HANNAH Kiely virtualno roza / vintage indigo

Jakna HANNAH Kiely virtualno roza / vintage indigo

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Jakna HANNAH Kiely virtualno roza / vintage indigo - opis izdelka

Jakna HANNAH Kiely virtualno roza / vintage indigo Ženska športna smučarska jakna Kiely združuje praktičnost, vzdržljivost in estetiko. Zunanji material je vodoodporen po zaslugi membrane Climatic Active Stretch z vodnim stolpcem 15 000 mm, tkanina je prožna in odporna na mehanske obremenitve. Zalepljeni šivi in uporabljene vodotesne zadrge YKK dodajo še večjo odpornost na vlago. Vrhunska obloga in prezračevanje pazduhe spodbujata termoregulacijo med telesno površino in okolico. Nerazstavljivi pokrov in spodnji rob lahko nastavite. Rokavi so anatomsko oblikovani in zaključeni z Velcro peto. Na voljo so tudi praktičen žep za smučarske vozovnice, elastične manšete z odprtino za palec, notranji žep za očala, žepni sistem z zadrgo ali snežni ovratnik v pasu, ki ga lahko popolnoma odstranite. Lepljeni rokavi, 3D logotip ali okrasni tisk na sprednji plošči dopolnjujejo športni videz jakne. Parametri: oblazinjenje: Thermore podloga: 100% poliamid / 90% poliester + 10% elastan Primerno za aktivnosti: Smučanje navzdol Vrsta izdelka: Jakna Sestava: 100% poliester Jakne » Zimske jakne » Jakna HANNAH Kiely virtualno roza / vintage indigo

Izdelek Jakna HANNAH Kiely virtualno roza / vintage indigo spada v skupino izdelkov Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Hannah, je izdelan v velikosti 44.

Ta izdelek najdete v skupini Zimske jakne, pripada znamki Hannah, velikost je 44.

Jakna HANNAH Kiely virtualno roza / vintage indigo - parametri izdelka

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne, Zimske jakne
ZnamkaHannah
Velikost44

Jakna HANNAH Kiely virtualno roza / vintage indigo - zgodovina cen in razpoložljivosti

Jakna HANNAH Kiely virtualno roza / vintage indigo - drugi zanimivi izdelki

Jakna HANNAH Kiely virtualno roza / vintage indigo - kako najti najboljšo ponudbo?