Hlače Direct Alpine Gospa Sierra smaragd

Hlače Direct Alpine Gospa Sierra smaragd

Hlače Direct Alpine Gospa Sierra smaragd

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 96,32 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Hlače Direct Alpine Gospa Sierra smaragd - opis izdelka

Hlače Direct Alpine Gospa Sierra smaragd Praktične ženske hlače. Zelo udoben in vsestranski kroj, ki ga dopolnjujejo majhne modne podrobnosti. Zdaj je izdelan iz novega okolju prijaznega recikliranega materiala. Zelo prijeten raztegljiv material v reciklirani zasnovi z obdelavo Quick Drying. Idealen je za gorske poletne dni, za vse dejavnosti na prostem ali za vsakodnevno nošenje. Hlače, ki jih je mogoče sneti pod koleni, se lahko skrajšajo na 3/4 dolžine. Kupec kupi 2 hlače v 1 izdelku. Lahkoten in na obrabo odporen material zagotavlja dolgo življenjsko dobo hlač. Skupaj z moško različico VULCAN so to najbolj prodajane poletne hlače Direct Alpine . Parametri: Teža: 344 g Glavna sestava: 94 % poliamid (recikliran najlon) + 6 % poliuretan (spandeks) - raztegljiva tkanina v dveh smereh Cutgospa: (REGULAR FIT) Delno elastičen pas z zankami za pas Direct Alpine . Dva sprednja žepa in en žep na zadrgo na stegnu. Dva zadnja žepa. Možnost odpenjanja nogavic v dolžini 3/4. Barvno razlikovanje zadrg na nogah za lažje razlikovanje med levo in desno stranjo. Ohlapen enojni rob noge. Izdelano v Evropi Hlače » Športne hlače » Hlače Direct Alpine Gospa Sierra smaragd

Ta izdelek najdete v skupini Ženske hlače, pripada znamki Direct Alpine, je izdelan v velikosti 2XL, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Izdelek Hlače Direct Alpine Gospa Sierra smaragd spada v skupino izdelkov Ženske športne hlače, proizvaja ga blagovna znamka Direct Alpine, je izdelan v velikosti 2XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Hlače Direct Alpine Gospa Sierra smaragd - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
KategorijaHlače, Ženske hlače, Ženske športne hlače
ZnamkaDirect Alpine
Velikost2XL
E-trgovinaGamisport.si

Hlače Direct Alpine Gospa Sierra smaragd - zgodovina cen in razpoložljivosti

Hlače Direct Alpine Gospa Sierra smaragd - drugi zanimivi izdelki

Hlače Direct Alpine Gospa Sierra smaragd - kako najti najboljšo ponudbo?