Moška softshell jakna Kilpi CAMPO-M Črna

Moška softshell jakna Kilpi CAMPO-M Črna

Moška softshell jakna Kilpi CAMPO-M Črna

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moška softshell jakna Kilpi CAMPO-M Črna - opis izdelka

Moška softshell jakna Kilpi CAMPO-M Črna Moška softshell jakna Kilpi CAMPO-M je idealna jakna za spomladansko ali jesensko pohodništvo in aktivnosti na prostem. Lahek softshell material SIBERIUM SRC HS ščiti pred mrazom in vetrom, je dovolj močan in vzdržljiv. Spodnji rob jakne in kapuca z ojačanim ščitnikom imata vrvico. Robove rokavov lahko zategnete z velkro zaponko. Jakna je opremljena s tremi žepi z zadrgo. Kilpi CAMPO-M je na voljo v različnih barvah. Lastnosti izdelka Šport: POHODNIŠTVO IN POTOVANJA 100 % POLIESTER Površina tkanine: vodoodbojna, odporna na veter Tkanina: Tkanina: 4-smerno raztegljiva Rezanje: Slim Kapuca: nastavljiva, fiksna Žepi: 1 prsni žep, 2 glavna žepa Zadrge: najlon Podloga: trda lupina Manšete: Nastavljiv rob rokavov z velcro Vodni stolpec: 10000 Prepustnost: 8000 Spodnji rob: Nastavljiv z elastičnim trakom Jakne » Softshell jakne » Moška softshell jakna Kilpi CAMPO-M Črna

Izdelek Moška softshell jakna Kilpi CAMPO-M Črna spada v skupino izdelkov Moške jakne, pripada znamki Kilpi, velikost je 3XL.

Moška softshell jakna Kilpi CAMPO-M Črna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaJakne, Jakna, Moške jakne
ZnamkaKilpi
Velikost3XL

Moška softshell jakna Kilpi CAMPO-M Črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moška softshell jakna Kilpi CAMPO-M Črna - drugi zanimivi izdelki

Moška softshell jakna Kilpi CAMPO-M Črna - kako najti najboljšo ponudbo?