Moški merino majica Lasting WITY-5858 modra

Moški merino majica Lasting WITY-5858 modra

Moški merino majica Lasting WITY-5858 modra

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 81,07 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški merino majica Lasting WITY-5858 modra - opis izdelka

Moški merino majica Lasting WITY-5858 modra Moška moška majica z dolgimi rokavi WITY iz 100-odstotnega avstralskega merina volne, ki zaradi 16-kanalnega pletenega vlakna ne prasketa in ne srbi mikron. Raglanski kroj, ploščati šivi zagotavljajo udobje pri nošenju in aktivnih športov. Volna je zelo antibakterijska in zagotavlja odvajanje vlage vlago, zato boste suhi tudi, ko se boste potili. Priporočamo kot drugi sloj za zimske športe in vsakodnevno nošenje.MATERIAL: 100 % MERINO VOLNA, 260 g Material 260 g Merino volne Destinacija Moški Sezoni jesen/zima Tip dolgi rokavi Barva Modra Hoodiji in puloverji » Hoodis » Moški merino majica Lasting WITY-5858 modra

Izdelek Moški merino majica Lasting WITY-5858 modra najdete med izdelki v skupini Majice z dolgimi rokavi, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je 3XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Merino majice, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je 3XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Moški merino majica Lasting WITY-5858 modra - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
KategorijaMajica, Rokavi, Majice z dolgimi rokavi, Merino majice
ZnamkaLasting
Velikost3XL
E-trgovinaGamisport.si

Moški merino majica Lasting WITY-5858 modra - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški merino majica Lasting WITY-5858 modra - drugi zanimivi izdelki

Moški merino majica Lasting WITY-5858 modra - kako najti najboljšo ponudbo?