nogavice Bridgedale Explorer Težka Merino Udobje boot navy/445

nogavice Bridgedale Explorer Težka Merino Udobje boot navy/445

nogavice Bridgedale Explorer Težka Merino Udobje boot navy/445

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 23,39 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

nogavice Bridgedale Explorer Težka Merino Udobje boot navy/445 - opis izdelka

nogavice Bridgedale Explorer Težka Merino Udobje boot navy/445 Moške tople in trpežne nogavice v hladnih pogojih. Naslednik vrha MerinoFusion. Klasična višina. Od ekstremnega do ekstremnega. Krplje, planinarjenje, zahtevni izhodi. Pojdite kamorkoli in spoznajte, da bodo vaša stopala topla in hladna. Te Bridgedale nogavice - kot naslednik vrha MerinoFusion - so jamstvo. Merino volna in popolna frotirna pletenina vas bosta ogrela tudi v zelo hladnih pogojih. Tudi če so vaše nogavice vlažne. Zahvaljujoč konstrukciji Y pete se popolnoma ujema z vašimi nogami in se tudi ne premika. SoSimply ni mehurjev ali udarcev. Življenje teh nogavic je res presenetljivo - vse svoje težave bodo prenašali že leta. Zahvaljujoč postopnemu zategovanju vsake preje in posledičnemu segrevanju med proizvodnjo, so nogavice stabilne in se ne skrčijo. Ključne funkcije Klasična višina. Zasnovan za hladno okolje. Visoka toplotna ugodnost. Popolna frotirna tkanina. Ima obliko in nikoli ne trči. Made in UK, Lifetime Warranty. 30% volna Merino 45% Coolmax® / Polyester 24% najlon / poliamid 1% Lycra® / Elastan Nogavice » Trekking » nogavice Bridgedale Explorer Težka Merino Udobje boot navy/445

Ta izdelek je v kategoriji Moške nogavice od znamke bridgedale, velikost je 12-14, 5, UK, XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

nogavice Bridgedale Explorer Težka Merino Udobje boot navy/445 - parametri izdelka

VelikostL (9-11,5) UK
VelikostM (6-8,5) UK
VelikostS (3-6 UK)
VelikostXL (12-14,5) UK
Intrastat61159699
KategorijaNogavice, Moške nogavice
Znamkabridgedale
Velikost12-14, 5, UK, XL
E-trgovinaGamisport.si

nogavice Bridgedale Explorer Težka Merino Udobje boot navy/445 - zgodovina cen in razpoložljivosti

nogavice Bridgedale Explorer Težka Merino Udobje boot navy/445 - drugi zanimivi izdelki

nogavice Bridgedale Explorer Težka Merino Udobje boot navy/445 - kako najti najboljšo ponudbo?