nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Udobje boot grey/806

nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Udobje boot grey/806

nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Udobje boot grey/806

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 19,30 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Udobje boot grey/806 - opis izdelka

nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Udobje boot grey/806 Moške nogavice z ohlapnejšim, nesloženim dimnikom za tople poletne dni. Naslednik poti MerinoFusion. Klasična višina. Poleti je pomembno ne le dopolniti tekočino, ampak jo tudi odstraniti iz telesa. Za vaše noge skrbijo te lahke Bridgedale nogavice z Merinino volno in prostim dimnikom - naslednikom MerinoFusion Trail. Da se popolnoma prilegajo na vaše noge, so te nogavice opremljene z Y peto konstrukcijo. Merino volna in Coolmax® vlakna tudi odvajata znoj stran od kože, tako da ne boste vedeli, kaj so mehurji in dlesni. Zaradi postopnega zategovanja vsake preje in posledične pare med proizvodnjo, so nogavice stabilne in se ne skrčijo. Ključne funkcije Klasična višina. Fina pletena z ohlapnejšim dimnikom. Popolna odstranitev vlage. Ima obliko in nikoli ne trči. Made in UK, doživljenjska garancija. 19% volna Merino 53% Coolmax® / Polyester 27% najlon / poliamid 1% Lycra® / Elastan Nogavice » Trekking » nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Udobje boot grey/806

Izdelek nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Udobje boot grey/806 najdete med izdelki v skupini Moške nogavice od znamke bridgedale, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Udobje boot grey/806 - parametri izdelka

VelikostL (9-11,5) UK
VelikostM (6-8,5) UK
VelikostS (3-6 UK)
Intrastat61159699
KategorijaNogavice, Moške nogavice
Znamkabridgedale
E-trgovinaGamisport.si

nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Udobje boot grey/806 - zgodovina cen in razpoložljivosti

nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Udobje boot grey/806 - drugi zanimivi izdelki

nogavice Bridgedale pohod lahka Merino Udobje boot grey/806 - kako najti najboljšo ponudbo?