nogavice Bridgedale pohod Debelejše Merino Uspešnost boot denim/blue/119

nogavice Bridgedale pohod Debelejše Merino Uspešnost boot denim/blue/119

nogavice Bridgedale pohod Debelejše Merino Uspešnost boot denim/blue/119

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 23,02 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

nogavice Bridgedale pohod Debelejše Merino Uspešnost boot denim/blue/119 - opis izdelka

nogavice Bridgedale pohod Debelejše Merino Uspešnost boot denim/blue/119 Moške treking nogavice za letne planinske izlete. Naslednik WoolFusion Trekkerja. Klasična višina. Ko gori kličejo, ni časa za razmišljanje o vremenu. Samo ven moraš. Te tople Bridgedale treking nogavice bodo šle z vami in poskrbele za vaše noge. Bolj kot bo ukrepanje bolj izzivajoče. Gorski prehodi, plezanje, odprave. Tam spada. Merinova volna se znoja in toplota vaših nog bo, tudi če so vaše nogavice vlažne. Peta konstrukcija bo zagotovila, da se nogavice ne zamašijo, mehurji in izbokline so za vas neznan izraz. Endurofil nit zagotavlja dolgoživost nogavic. Zahvaljujoč postopnemu zategovanju vsake preje in kasnejše pare med proizvodnjo, je velika in se ne skrči. Ključne funkcije Klasična višina. Visoka toplotna ugodnost. Popolna odstranitev vlage in polnilo. Trajna konstrukcija. Ima obliko in nikoli ne trči. Doživljenjska garancija. 26% nov val 18% volna Merino 38% najlon / poliamid 17% Endurofil ™ / polipropilen 1% Lycra® / elastan Nogavice » Trekking » nogavice Bridgedale pohod Debelejše Merino Uspešnost boot denim/blue/119

Izdelek nogavice Bridgedale pohod Debelejše Merino Uspešnost boot denim/blue/119 najdete med izdelki v skupini Moške nogavice od znamke bridgedale, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

nogavice Bridgedale pohod Debelejše Merino Uspešnost boot denim/blue/119 - parametri izdelka

VelikostL (9,5-12)
VelikostM (6,5-9)
VelikostS (3,5-6)
VelikostXL (12,5-14,5)
Intrastat61159699
KategorijaNogavice, Moške nogavice
Znamkabridgedale
E-trgovinaGamisport.si

nogavice Bridgedale pohod Debelejše Merino Uspešnost boot denim/blue/119 - zgodovina cen in razpoložljivosti

nogavice Bridgedale pohod Debelejše Merino Uspešnost boot denim/blue/119 - drugi zanimivi izdelki

nogavice Bridgedale pohod Debelejše Merino Uspešnost boot denim/blue/119 - kako najti najboljšo ponudbo?