nogavice Bridgedale pohod ultra svetloba T2 Merino Uspešnost boot navy/445

nogavice Bridgedale pohod ultra svetloba T2 Merino Uspešnost boot navy/445

nogavice Bridgedale pohod ultra svetloba T2 Merino Uspešnost boot navy/445

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 20,41 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

nogavice Bridgedale pohod ultra svetloba T2 Merino Uspešnost boot navy/445 - opis izdelka

nogavice Bridgedale pohod ultra svetloba T2 Merino Uspešnost boot navy/445 Moške ultra lahke oblazinjene nogavice za toplo vreme. Naslednik WoolFusion Ultra Light. Višina nad gležnjem. Tudi če se temperature povzpnejo na tropske višine, to morda ni omejitev za vas. Čeprav znojni, te ultra lahke, zelo lahke Bridgedale nogavice bodo ohranjale noge. Merino volneni stelji se potijo od kože in oblazinjenja T2, kjer je notranja zanka prožnejša od zunanje, nadzoruje, da vsak od vaših korakov pristane. Zahvaljujoč konstrukciji Y pete se nogavice na nogi ne premikajo, zato pozabite na mehurje in modrice. Zaradi postopnega zategovanja vsake preje in naknadne pare med izdelavo so nogavice stabilne in se ne skrčijo. Ključne funkcije Višina nad gležnjem. Za aktivnosti v zelo toplem vremenu. Popolna odstranitev vlage. T2 strateško oblazinjenje. Obdrži obliko in nikoli ne trči. Made in UK, doživljenjska garancija. 56% volna Merino 41% najlon / poliamid 3% Lycra® / Elastan Nogavice » Trekking » nogavice Bridgedale pohod ultra svetloba T2 Merino Uspešnost boot navy/445

Izdelek nogavice Bridgedale pohod ultra svetloba T2 Merino Uspešnost boot navy/445 spada v skupino izdelkov Moške nogavice od znamke bridgedale, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

nogavice Bridgedale pohod ultra svetloba T2 Merino Uspešnost boot navy/445 - parametri izdelka

VelikostL (9-11,5)
VelikostM (6-8,5)
VelikostS (3-5,5)
VelikostXL (12+)
Intrastat61159699
KategorijaNogavice, Moške nogavice
Znamkabridgedale
E-trgovinaGamisport.si

nogavice Bridgedale pohod ultra svetloba T2 Merino Uspešnost boot navy/445 - zgodovina cen in razpoložljivosti

nogavice Bridgedale pohod ultra svetloba T2 Merino Uspešnost boot navy/445 - drugi zanimivi izdelki

nogavice Bridgedale pohod ultra svetloba T2 Merino Uspešnost boot navy/445 - kako najti najboljšo ponudbo?