nogavice Bridgedale pohod ultra svetloba T2 Merino Uspešnost boot gunmetal/866

nogavice Bridgedale pohod ultra svetloba T2 Merino Uspešnost boot gunmetal/866

nogavice Bridgedale pohod ultra svetloba T2 Merino Uspešnost boot gunmetal/866

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 20,41 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

nogavice Bridgedale pohod ultra svetloba T2 Merino Uspešnost boot gunmetal/866 - opis izdelka

nogavice Bridgedale pohod ultra svetloba T2 Merino Uspešnost boot gunmetal/866 Moške ultralahke oblazinjene nogavice za vroče vreme. Naslednik modela WoolFusion Ultra Light. Višina nad gležnjem. Tudi če se temperature povzpnejo na tropske višine, to za vas morda ne pomeni nobenih omejitev. Lahko se znojite, toda te ultra lahke nogavice Bridgedale z maksimalnim prezračevanjem poskrbijo, da se bodo vaše noge ohladile. Stenji iz merino volne se znojijo s kože, oblazinjenje T2, kjer je notranja zanka prožnejša od zunanje, pa zagotavlja, da vsak vaš korak pristane v udobju. Zahvaljujoč konstrukciji Y pete se nogavice na nogi niti ne premikajo, zato pozabite na žulje in modrice. Zahvaljujoč postopnemu zategovanju vsake preje in nadaljnjemu parjenju med proizvodnjo so nogavice stabilne po velikosti in se ne skrčijo. Ključne lastnosti Višina nad gležnjem. Za aktivnosti v zelo toplem vremenu. Odlično odvajanje vlage. Strateško oblazinjenje T2. Ima obliko in se nikoli ne sesuje. Izdelano v Veliki Britaniji, doživljenjska garancija. 56% merino volna 41% najlon / poliamid 3% Lycra® / Elastan Nogavice » Trekking » nogavice Bridgedale pohod ultra svetloba T2 Merino Uspešnost boot gunmetal/866

Izdelek nogavice Bridgedale pohod ultra svetloba T2 Merino Uspešnost boot gunmetal/866 najdete med izdelki v skupini Moške nogavice od znamke bridgedale, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

nogavice Bridgedale pohod ultra svetloba T2 Merino Uspešnost boot gunmetal/866 - parametri izdelka

VelikostL (9-11,5)
VelikostM (6-8,5)
VelikostS (3-5,5)
VelikostXL (12+)
Intrastat61159699
KategorijaNogavice, Moške nogavice
Znamkabridgedale
E-trgovinaGamisport.si

nogavice Bridgedale pohod ultra svetloba T2 Merino Uspešnost boot gunmetal/866 - zgodovina cen in razpoložljivosti

nogavice Bridgedale pohod ultra svetloba T2 Merino Uspešnost boot gunmetal/866 - drugi zanimivi izdelki

nogavice Bridgedale pohod ultra svetloba T2 Merino Uspešnost boot gunmetal/866 - kako najti najboljšo ponudbo?