Nogavice Bridgedale Trail Run PANJ T2 GOSPA Nizka red/325

Nogavice Bridgedale Trail Run PANJ T2 GOSPA Nizka red/325

Nogavice Bridgedale Trail Run PANJ T2 GOSPA Nizka red/325

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 16,49 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Nogavice Bridgedale Trail Run PANJ T2 GOSPA Nizka red/325 - opis izdelka

Nogavice Bridgedale Trail Run PANJ T2 GOSPA Nizka red/325 Ne iščete optimalnega vremena ali optimalnega terena. Cenite svobodo in raznolikost, ki ju najdete na gorski poti. En dan vas peče sončna vročina, drugi dan pa se ženete z vetrom. Vedno se lahko zanesete na podporo tekaških nogavic Bridgedale, ki jih je v dveh letih razvilo trideset britanskih amaterskih tekačev. Njihova končna odločitev je bila jasna: ne vidimo več nobenih napak. Ključne lastnosti Višina: gleženj Gramatura: zelo nizka (spomladi, poleti, jeseni) Polnilo: srednje Sestava: sestava: 33 % merino volna, 64 % najlon/poliamid, 3 % elastan/likra® Hitro odvajanje vlage zagotavlja nova tehnologija LYCRA® DRY Oblazinjenje T2 na peti, prstih in gležnju preprečuje nastanek udarcev in mehurjev Kompresija okoli gležnjev in sredine stopala spodbuja stabilnost Tesno prilegajoča se manšeta preprečuje vdor umazanije v nogavico Široka konica omogoča, da se prsti raztegnejo v naravni položaj Nogavice obdržijo svojo obliko in se nikoli ne skrčijo Doživljenjska garancija za proizvodne napake Izdelano v Veliki Britaniji Nogavice » Trekking » Nogavice Bridgedale Trail Run PANJ T2 GOSPA Nizka red/325

Izdelek Nogavice Bridgedale Trail Run PANJ T2 GOSPA Nizka red/325 spada v skupino izdelkov Nizke nogavice, pripada znamki bridgedale, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Nogavice Bridgedale Trail Run PANJ T2 GOSPA Nizka red/325 - parametri izdelka

VelikostL (9-11,5)
VelikostM (6-8,5)
VelikostS (3-5,5)
VelikostXL (12+)
Intrastat61159699
KategorijaNogavice, Nizke nogavice
Znamkabridgedale
E-trgovinaGamisport.si

Nogavice Bridgedale Trail Run PANJ T2 GOSPA Nizka red/325 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Nogavice Bridgedale Trail Run PANJ T2 GOSPA Nizka red/325 - drugi zanimivi izdelki

Nogavice Bridgedale Trail Run PANJ T2 GOSPA Nizka red/325 - kako najti najboljšo ponudbo?