prilagodljiv hlajenje vstavite Gio Style 200

prilagodljiv hlajenje vstavite Gio Style 200

prilagodljiv hlajenje vstavite Gio Style 200

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 2,02 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

prilagodljiv hlajenje vstavite Gio Style 200 - opis izdelka

prilagodljiv hlajenje vstavite Gio Style 200 Narejena je iz živilskih materialov, gel znotraj ni strupen. Obloga ostane prožna tudi po zamrzovanju, je za večkratno uporabo in vsestranska. Zaradi svoje prožnosti je primeren tudi v zdravstvu. Lahko se uporablja tudi kot paket za led. Podloga zaradi polnjenja z geli ohranja želeno temperaturo dlje od oblog, napolnjenih z vodo. Velika prednost je oblikovnost vložka. dimenzije 16 cm x 13 cm x 1,5 cm teža 240 g hermetično zaprti Prožna oblika večkratna uporaba primerno za škatle in posode s hrano Da zagotovite izjemno hladilno zmogljivost, zamrznite v zamrzovalniku (-18 ° C) 24 ur pred uporabo. Nato ga postavite v hladilno omarico ali hladilno torbo. Kampiranje » Hladilne blazinice » prilagodljiv hlajenje vstavite Gio Style 200

Izdelek prilagodljiv hlajenje vstavite Gio Style 200 najdete med izdelki v skupini Hladilni geli, proizvaja ga blagovna znamka Gio Style, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Hladilne blazinice, proizvaja ga blagovna znamka Gio Style, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

prilagodljiv hlajenje vstavite Gio Style 200 - parametri izdelka

prilagodljiv hlajenje vstavite Gio Style 200 - zgodovina cen in razpoložljivosti

prilagodljiv hlajenje vstavite Gio Style 200 - drugi zanimivi izdelki

prilagodljiv hlajenje vstavite Gio Style 200 - kako najti najboljšo ponudbo?