Pulover HANNAH Lola ognjeno rdeča / antracit

Pulover HANNAH Lola ognjeno rdeča / antracit

Pulover HANNAH Lola ognjeno rdeča / antracit

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Pulover HANNAH Lola ognjeno rdeča / antracit - opis izdelka

Pulover HANNAH Lola ognjeno rdeča / antracit Lahka ženska jakna Hannah Lola s 38-metrskim športnim krojem tehta le 45 gramov. Poleg majhne teže ima tudi visoko zračnost in enostavno zlaganje. Zaradi izjemnih lastnosti dolguje izjemne materiale. Sprednji del plašča je opremljen z visoko zmogljivo membrano TakftShell Tec- Shield in preprečuje subjektivni občutek hladnosti, ki se pojavi, ko začne pihati. Raztegljiv material je nanesen zadaj, zato vas Hannah Lola zagotovo ne bo zadrževalo. Jakna je v kolekciji Hannah, še posebej za vse ljubitelje teka na snežnih ravnicah ali rekreativne tekače, ki jih tudi hladno zimsko vreme ne odvrne nekaj kilometrov. Jakne » Športne jakne » Pulover HANNAH Lola ognjeno rdeča / antracit

Izdelek Pulover HANNAH Lola ognjeno rdeča / antracit spada v skupino izdelkov Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Hannah, je izdelan v velikosti 44.

Pulover HANNAH Lola ognjeno rdeča / antracit - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne
ZnamkaHannah
Velikost44

Pulover HANNAH Lola ognjeno rdeča / antracit - zgodovina cen in razpoložljivosti

Pulover HANNAH Lola ognjeno rdeča / antracit - drugi zanimivi izdelki

Pulover HANNAH Lola ognjeno rdeča / antracit - kako najti najboljšo ponudbo?