Spalna vreča Pinguin Comfort PFM rdeča

Spalna vreča Pinguin Comfort PFM rdeča

Spalna vreča Pinguin Comfort PFM rdeča

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 86,74 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Spalna vreča Pinguin Comfort PFM rdeča - opis izdelka

Spalna vreča Pinguin Comfort PFM rdeča Udobje tudi v mrazu Ne glede na to, ali vas mikajo zasneženi gorski vrhovi, eksotične zamrznjene pokrajine ali pa preprosto nimate dovolj velike koče za silvestrovanje, je Comfort prava izbira za vas. Zaradi temperaturnega območja do sedem stopinj pod ničlo se že uvršča med zimske spalne vreče in je še posebej primerna za kampiranje z avtomobilom in druge dejavnosti, ki ne zahtevajo prostora v nahrbtniku. V zameno pa vam bo ponudil visoko kakovost, vzdržljivost in zelo ugodno ceno. Tudi Comfort je del družine, ki jo v njegovem primeru sestavljata Comfort Lady PFM in Comfort Junior PFM. To boste cenili zlasti, če iščete spalne vreče za več oseb v enakih razmerah. Tehnični parametri Teža: 2,05 kg Vrsta polnila : sintetično - ThermicFibre Izolacijsko polnjenje: Vlaga: termovlakna PFM Konstrukcija polnila : dvoslojna Zunanji material : poliester DWR Clima Control Shield Notranji material : poliester Micro Lite Telesna višina : 175/185/195 Širina (max/min) : 85/55 cm Prostornina v embalaži: 19,9 L Prostornina po stiskanju : 13,6 L Povezljivost (P+L ): da Dimenzije po pakiranju / stiskanju: Ø24 x 44 / 30 cm Oblika: Mumija Tip: moški (185 - 205 cm) Namen : Zima Temperature Temperaturno ugodje za ženske : -1 °C Temperaturno udobje za moške : -7 °C Ekstremna temperatura : -24 °C Spalne vreče » Velike spalne vreče » Spalna vreča Pinguin Comfort PFM rdeča

Izdelek Spalna vreča Pinguin Comfort PFM rdeča spada v skupino izdelkov Spalne vreče, proizvaja ga blagovna znamka Pinguin, velikost je 195, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Spalna vreča Pinguin Comfort PFM rdeča - parametri izdelka

Velikost185
Velikost195
zapiranje zadrgeDesno
zapiranje zadrgeLevo
Intrastatspanje pytle-1,50-94043000
KategorijaSpalne vreče
ZnamkaPinguin
Velikost195
E-trgovinaGamisport.si

Spalna vreča Pinguin Comfort PFM rdeča - zgodovina cen in razpoložljivosti

Spalna vreča Pinguin Comfort PFM rdeča - drugi zanimivi izdelki

Spalna vreča Pinguin Comfort PFM rdeča - kako najti najboljšo ponudbo?