Podloga za spalno vrečo Pinguin Podloga Mummy

Podloga za spalno vrečo Pinguin Podloga Mummy

Podloga za spalno vrečo Pinguin Podloga Mummy

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 21,57 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Podloga za spalno vrečo Pinguin Podloga Mummy - opis izdelka

Podloga za spalno vrečo Pinguin Podloga Mummy Liner Mummy Zaradi brušenega poliestra je podloga zelo prijetna na otip in na občutek spominja na bombaž. Podloga Mumija je zasnovana za spalne vreče Mumija. Podloga je obojestranska, zato jo lahko uporabite za levo in desno zapenjanje spalne vreče. Podloga zadrži večino umazanije (tako telesne kot tudi odnesene) in jo je mogoče zlahka prati v pralnem stroju, kar ščiti spalno vrečo, ki jo je težje vzdrževati. Poveča toplotno udobje spalne vreče za do 2 °C. Tehnični parametri Notranji material: poliester Micro Lite Telesna višina: 175/185/195 Širina (max/min): 85/55 cm Povezljivost (P+L): ne Dimenzije po pakiranju / stiskanju: Ø 10 x 17 cm Vaši:Mumije Teža: 450 g   Spalne vreče » Vložki za bivak vreče » Podloga za spalno vrečo Pinguin Podloga Mummy

Ta izdelek najdete v skupini Spalne vreče, proizvaja ga blagovna znamka Pinguin, velikost je 195, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Podloga za spalno vrečo Pinguin Podloga Mummy - parametri izdelka

Velikost175
Velikost185
Velikost195
zaponkeprav
zaponkelevo
Intrastatspanje pytle-1,50-94043000
KategorijaPodloge, Spalne vreče, Vložki, Bivaki
ZnamkaPinguin
Velikost195
E-trgovinaGamisport.si

Podloga za spalno vrečo Pinguin Podloga Mummy - zgodovina cen in razpoložljivosti

Podloga za spalno vrečo Pinguin Podloga Mummy - drugi zanimivi izdelki

Podloga za spalno vrečo Pinguin Podloga Mummy - kako najti najboljšo ponudbo?