Spalna vreča Softie® Razširitev 2 Snugpak ® - dvobarvni modra - rdeča

Spalna vreča Softie® Razširitev 2 Snugpak ® - dvobarvni modra - rdeča

Spalna vreča Softie® Razširitev 2 Snugpak ® - dvobarvni modra - rdeča

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 123,55 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Spalna vreča Softie® Razširitev 2 Snugpak ® - dvobarvni modra - rdeča - opis izdelka

Spalna vreča Softie® Razširitev 2 Snugpak ® - dvobarvni modra - rdeča Lahka raztegljiva spalna vreča Snugpak Softie Expansion 2 vam bo zagotovila udobno spanje tudi v mrzlih nočeh, ko se termometer dotakne vrednosti pod ničlo. Napolnjena je z visokokakovostno izolacijo Softie in ima kovinski zaključek na notranji tkanini.Lahka in prostornaGlavni adut te spalne vreče je sistem razširitve, imenovan EEP (Elasticated Expander Panel). Ta predelna plošča lahko poveča notranji prostor spalne vreče za 12,5 cm od vrha do kolen. V spalni vreči boste našli več prostora za udobno spanje, večji prostor pa pomeni boljše kroženje zraka v zelo toplih nočeh. V primeru mraza lahko zaprete ekspanzijski sistem in poskrbite, da bo vaše telo toplo, tudi če se temperature spustijo pod ledišče. Poleg preverjenega polnila Softie je notranja tkanina obdelana s tehnologijo Reflectatherm. Gre za metalizirano tkanino, prevlečeno s kovinskimi pikami, ki odbijajo toploto in ohranjajo toplotno udobje. Material ni težak in ostaja dovolj zračen, saj zadrži vsaj 15 % več toplote kot običajne tkanine. Nadaljnje uhajanje toplote preprečuje kapuca z vrvico okoli glave, ki ima žep z vgrajeno svetilko LED. Zadrga je opremljena z zaščito proti zatikanju, drsnik pa je opremljen z vlečno vrvico za lažje upravljanje. Spalna vreča vključuje kompresijski kovček za prenašanje. Prednosti, ki jih morate poznati: spalna vreča primerna do -3 °C (udobna temperatura je +2 °C) majhna prostornina zaradi kompresijske vrečke (vključena) idealna spalna vreča za potovanja lahka in kompaktna, ko je zapakirana razširitveni sistem razširi notranjost za 12,5 cm vgrajena svetilka zapiranje na levi strani zadrga z zaščito proti zatikanju enostavno vzdrževanje opremljen z zanko za obešanje (uporabno za prezračevanje ali sušenje) Pomembni parametriDolžina 2,2 mŠirina 87,5 cmZa telesno višino 2,05 mIzjemna/minimalna temperatura -3 °C Udobna temperatura2 °CUtež1,2 kg Spalne vreče » Spalne vreče Letni časi » Spalna vreča Softie® Razširitev 2 Snugpak ® - dvobarvni modra - rdeča

Izdelek Spalna vreča Softie® Razširitev 2 Snugpak ® - dvobarvni modra - rdeča najdete med izdelki v skupini Spalne vreče, proizvaja ga blagovna znamka Snugpak, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Spalna vreča Softie® Razširitev 2 Snugpak ® - dvobarvni modra - rdeča - parametri izdelka

IntrastatBatohy-1,20-42029291
KategorijaSpalne vreče
ZnamkaSnugpak
E-trgovinaGamisport.si

Spalna vreča Softie® Razširitev 2 Snugpak ® - dvobarvni modra - rdeča - zgodovina cen in razpoložljivosti

Spalna vreča Softie® Razširitev 2 Snugpak ® - dvobarvni modra - rdeča - drugi zanimivi izdelki

Spalna vreča Softie® Razširitev 2 Snugpak ® - dvobarvni modra - rdeča - kako najti najboljšo ponudbo?