Unisex funkcionalni plast Kilpi NINJA-U roza

Unisex funkcionalni plast Kilpi NINJA-U roza

Unisex funkcionalni plast Kilpi NINJA-U roza

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 24,75 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Unisex funkcionalni plast Kilpi NINJA-U roza - opis izdelka

Unisex funkcionalni plast Kilpi NINJA-U roza Termo perilo Kilpi NINJA-U je edinstven kos v zbirki spodnjih plasti z dolgimi rokavi, ki jih lahko uporabljate vse leto - za smučanje, smučanje, tek ali pohodništvo. Hitro sušeči se material OPTI-DRY z antibakterijsko obdelavo hitro odvaja znoj na površino majice, tako da se lahko osredotočite na svojo zmogljivost in se ne ukvarjate z nelagodjem. Največja značilnost tega izdelka je visok ovratnik, ki ga lahko nosite kot masko za obraz ali kot kapuco s kapuco. Brezšivna konstrukcija kapuce omogoča nošenje kapuce pod čelado. Prilegajoč se kroj s strukturiranimi območji v pazduhah in komolcih se popolnoma prilagaja oblinam telesa in je primeren za moške in ženske. Majica Kilpi NINJA-U bo postala najljubši kos vaše obleke. Izbirate lahko med različnimi barvami in velikostmi. Lastnosti izdelka Spol: Šport: tek, kolesarjenje, pohodništvo in potovanja Specifikacija: OPTI-DRY; BREZŠIVNI 55 % POLIAMID, 41 % POLIESTER, 4 % ELASTAN Površina tkanine: hitro sušenje, antibakterijska Tkanina: Pletenina Rezanje: Slim Šivi: ploščati šivi, brezšivni Kapuca: Vgrajena obrazna maska, zložljiva v ovratnik, fiksna Ovratnik: visok ovratnik Rokavi: Dolgi rokavi Termo oblačila » Majice z dolgimi rokavi » Unisex funkcionalni plast Kilpi NINJA-U roza

Izdelek Unisex funkcionalni plast Kilpi NINJA-U roza najdete med izdelki v skupini Majice z dolgimi rokavi, proizvaja ga blagovna znamka Kilpi, velikost je 2XL.

Ta izdelek najdete v skupini Termo perilo, pripada znamki Kilpi v velikosti 2XL.

Unisex funkcionalni plast Kilpi NINJA-U roza - parametri izdelka

VelikostL
VelikostS
VelikostXXL
FunkcionalnoJa
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaMajica, Rokavi, Majice z dolgimi rokavi, Termo perilo
ZnamkaKilpi
Velikost2XL

Unisex funkcionalni plast Kilpi NINJA-U roza - zgodovina cen in razpoložljivosti

Unisex funkcionalni plast Kilpi NINJA-U roza - drugi zanimivi izdelki

Unisex funkcionalni plast Kilpi NINJA-U roza - kako najti najboljšo ponudbo?